Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 23, 2011

spontaneous thursday #1



TAK SABAR NAK NAIK SEM.
apa perbezaan antara wordless wednesday dengan spontaneous thursday? wordless wednesday adalah dengan meletakkan satu gambar di dalam entry manakala spontaneous thursday adalah satu statement secara spontan

kata hati: nak join? klik sini >> spontaneous thursday

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

34 kritikan membina:

HAZWANmohd on June 23, 2011 at 12:14 AM said...

rindu kampus!
bilelah nak sambung study....

cik_zetty on June 23, 2011 at 12:16 AM said...

@HAZWANmohd
muehehe alam kampus memang menyeronokkan :D

sambung ke degree? hehe =)

~Kirin Selama Perak~ on June 23, 2011 at 12:19 AM said...

dah malas nak blaja~

cik_zetty on June 23, 2011 at 12:20 AM said...

@~Kirin Selama Perak~
muahahaha penat ye KSP? :P

fad ali on June 23, 2011 at 12:21 AM said...

<----- dah lame tak belajar...hahaha kije..skang..lalalal~

cik_zetty on June 23, 2011 at 12:24 AM said...

@fad ali
muahahaha kije lagi seronok *lama lagik nak sampai tahap tu huhu*

Makhluk Hijau on June 23, 2011 at 1:10 AM said...

hoho~

cik_zetty on June 23, 2011 at 1:17 AM said...

@Makhluk Hijau
speechless? HAHA :P

Munah's daughter on June 23, 2011 at 1:41 AM said...

ho ho ho...saya de lgi stu mggu nak final..,then cuti,....!

cik_zetty on June 23, 2011 at 1:44 AM said...

@Munah's daughter
gud luck 4 ur final & enjoy ur sem break hehe :D

tengkorakemas on June 23, 2011 at 8:06 AM said...

eh ada pula ye utk khamis?baru mula ke trend ni?

cik_zetty on June 23, 2011 at 8:15 AM said...

@tengkorakemas
yup ada untuk khamis *tak perlu susah2 nak karang entry pepanjang hehe*, a'aah baru mula benda nie, jom join TE :)

PUTERI NATASSIA on June 23, 2011 at 9:36 AM said...

hehe tak sabar nak balik kolej :)

iszieylyanziy on June 23, 2011 at 9:37 AM said...

err,,nk rewind sem,,ahha

cik_zetty on June 23, 2011 at 9:53 AM said...

@PUTERI NATASSIA
*gine me five* kan2..hehe, tak sabar sebab dah lama cuti, otak pun agaknye dah naik beku cuti lelamer wuwuuu :D

cik_zetty on June 23, 2011 at 9:54 AM said...

@iszieylyanziy
pulak? hahaha, nape nak rewind? :D

Sembang Kemas on June 23, 2011 at 10:13 AM said...

cuti lama sangat kan?haha

cik_zetty on June 23, 2011 at 10:51 AM said...

@Sembang Kemas
muahahaha tahu takpe, cuti 2bulan dah rasa macam 2tahun ngeee

cheghah on June 23, 2011 at 2:02 PM said...

betul2.. lama sangat cuti nie.. huh

ain revival on June 23, 2011 at 2:52 PM said...

rindu kawan2 yang teramat...:)

cik_zetty on June 23, 2011 at 3:48 PM said...

@cheghah
haha betul2, cuti lama sampai otak pun dah beku gamaknye wuwuuu

cik_zetty on June 23, 2011 at 3:49 PM said...

@ain revival
*give me five*, rindu kengkawan, rindu nak pergi kelas sesamer, rindu nak buat assgnmnt *erkk* hehe :D

Puan Besar Shag Yahaya on June 23, 2011 at 6:26 PM said...

Cececece. Shag tak sabar nak cuti yang mana memang takkan ada cuti sem tahun ni =.='

cik_zetty on June 24, 2011 at 12:57 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
muehehehe shag tak ada cuti? bukan budak degree cuti lagi lame dari budak dip? ngeee :D

SheyPull on June 24, 2011 at 4:23 PM said...

tg pikir...nak sambung MAster ke x ek..:P


JOM singgah blog saya nak...air nie halal ke x?..dah ter minum nie...

cik_zetty on June 24, 2011 at 9:27 PM said...

@SheyPull
wowww master, sambung jangan tak sambung huhu :P

Mejuez on June 25, 2011 at 1:44 AM said...

<--- TAK SABAR NAK ADA KETA MINI COPPER SENDIRI

SheyPull on June 25, 2011 at 12:52 PM said...

hehhe malas dah al nk blaja...:P
nak koje lu...:P



JOM singgah blog saya nak...kenapa kene ade BF @ GF ek?

cik_zetty on June 25, 2011 at 8:48 PM said...

@Mejuez
besar cita-cita tu muehehe :D

cik_zetty on June 25, 2011 at 8:48 PM said...

@SheyPull
muahahaha yela sheypull :P

FasiHaH SupiaN on June 27, 2011 at 1:50 AM said...

huhu cuti saya lama lagi kot.......haduyaiiii

cik_zetty on June 27, 2011 at 3:12 AM said...

@FasiHaH SupiaN
degree ke? kalau degree memang lama..huhu, zaty dua bulan nie dah beku otak rasernya T_T

fifirainbowgrey on July 7, 2011 at 3:48 PM said...

good luck! ta saba nk tunggu 15july. haha :D

cik_zetty on July 7, 2011 at 9:18 PM said...

@fifirainbowgrey
thanx dear hehe, ada ape 15july dear? nak masuk sem baru ye? =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!