Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, June 8, 2011

wordless wednesday #1


kata hati: ilmu kalau dikongsi, sampai mati orang akan ingat...teheee =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

Izbeta Shyah on June 8, 2011 at 2:33 AM said...

sape tu sape tu.? si inche ke.?

cik_zetty on June 8, 2011 at 2:40 AM said...

@Izbeta Shyah
tak ada sesiapa, inche mana? aku tak faham hahahaha

p/s: sah kau tak faham wordless wednesday aku kihkih :P

Opah Kentang on June 8, 2011 at 12:34 PM said...

doodles comey :)

cik Dil on June 8, 2011 at 1:04 PM said...

shomel..^^

dil join jgk^^
Wordless Wednesday #1

cik_zetty on June 8, 2011 at 7:54 PM said...

@Opah Kentang
at last ada orang faham akan wordless wednesday sye nie hehe, btw thanx :)

cik_zetty on June 8, 2011 at 7:54 PM said...

@cik Dil

thanx, oke akan di terjah hihik =)

Metz bUjang on June 8, 2011 at 8:27 PM said...

masyukk! :)

http://metzbujang.blogspot.com/2011/06/said-wordless-wednesday-1.html

cik_zetty on June 8, 2011 at 9:27 PM said...

@Metz bUjang
hahah dah tengok :))

syAzAnA on June 9, 2011 at 11:49 AM said...

doodle comel betul!

cik_zetty on June 9, 2011 at 1:28 PM said...

@syAzAnA
heeee thanx, my 1st try :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!