Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, January 24, 2010

~ ada baek & buruknya

arinie genap sudah 3bulan i jadi 'single lady', yeah 3bulan, bagi i 3bulan sudah lama walaupown sebenarnyew tak lamer manerr, mesti u all cakap, single 3bulan jewp pown nak kecoh kewp??

it's okie, thiz is my belog, i akan post entry ape yang i raser nak post, jika tak suka, i tidak memaksa diri anda tuk menyukai my entry =) bilew dah jadi 'single lady' nie ada baik & buruk nyew

kebaikan & keburukannya tidak perlu untuk explain di dalam post nie, sesiapa jua yang 'single' mahupown 'berpasangan', tentu anda sendiri sudah tahu & menikmati kenikmatan kehidupan 'single' ataupown 'berpasangan', jadi bagi i, benda nie biarlah slow motion

tak desperate lagi untuk mencari pasangan ceh3 ayat tak buleyh blaa haha, i pown baru 19 (berlagak muda padehal sudah tua bangka), i tak nak bercinta punyew lamer, bertahun sampai family dah kenal aper sumerr tapi penghujungnya amat menghampakan, trauma-trauma, cukuplaa yang ape yang dah berlaku di masa lalu

btw, pstttt2, i admire sangat dengan satu kaple dalam belog nie, sukew kowt tengok belog dorang, sweet ajew tengok both of u, dah sampai masa nanti, jangan lupew jemput adq ea, hehe

sukew dengar lagu nie, sesuai kowt dengan situasi i sekarang nie, sob3

NUKILAN :


____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

nadira on January 25, 2010 at 12:49 AM said...

hohoho..
single lady chomel wut? :)

yunk, follow blog abru nieyh keyh?
blog lame da delete lol :(

zaty on January 25, 2010 at 12:59 AM said...

owhh yekew
okie
i'll follow u dear =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!