Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 8, 2010

korang sudah delete ke belum??

dalam laptop kite ada logo zionis tapi ada juga certain laptop yang tak ada, benda nie dah lamerr kecoh tapi I still nak kecoh juga untuk sesiapa yang tak tahu..oke jom tengok, oleh kerana I terlampau rajin + mengada, I buat tutor nie untuk u all, zass>>

1. first u all pergi dekat my computer..kalau tak tahu ape itu my computer, sila geledah sekarang juga di dalam laptop anda, ahha

2. lepas tu, pergi dekat local disk

3. dah pergi kat local disk?? click di program files

4. lepas tu?? cari untuk folder microsoft office

5. da klik?? cari pula folder media

6. lepas tu, sila pergi di bahagian CAGCAT10

7. sila julingkan mata anda untuk mencari picture tersebut : J0285926
jenuh juga I nak cari, I ingat tak ada, rupanya ada, kurang asam garam betol


nie rupanya logo tersebut, sila tengok, tengok & tengok ahha

da jumpe logo yang u all cari tadi, sila delete ye..dekat recycle bin pon jangan lupe untuk delete, amacam tuto I nie?? ada macam cara nak ajar budak tadika tak?? ada gaya tak?? I suka budak-budak..oke, stop it zati dushh

agak-agak siapa yang tak faham ape yang di bebelkan oleh I, u all boleh rujuk semua gambar di atas ye, tak faham juga, tak dapat den nak tolong, peace =)


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

18 kritikan membina:

deyla on June 8, 2010 at 10:56 PM said...

thanx , sys .
padam sudah ! (:

zati on June 8, 2010 at 11:06 PM said...

@deyla

welcome sygs =)

amalina binti anuar on June 8, 2010 at 11:26 PM said...

logo zionis? xpenah dgr pon. apa tu?

Azuan on June 8, 2010 at 11:59 PM said...

sudah cek~ takde hihii

sayang on June 9, 2010 at 12:13 AM said...

saya dah delete .. hehe

zati on June 9, 2010 at 12:16 AM said...

@amalina binti anuar

emm tak tahu lak zionis tu melambangkan pe..sye pon tak nah dengar..orang dah suh delete, sye delete aje ahha

zati on June 9, 2010 at 12:16 AM said...

@Azuan

hikhik
bagus2 ^_^

zati on June 9, 2010 at 12:17 AM said...

@sayang

hihi..bgus =)

sayatasha on June 9, 2010 at 12:26 AM said...

thanx syg...da pdm...x taw pown ade lmbng tu dlm lappy...
zionis tu yahudi sygs...
lebih kurang cm israel laknat tu

zati on June 9, 2010 at 12:33 AM said...

@sayatasha

welcome..ohhh, thanx bab tlong explain =)

tykaSaidin on June 9, 2010 at 12:33 AM said...

saya dah delete.:). thank you zaty.

zati on June 9, 2010 at 12:43 AM said...

@tykaSaidin

welcome ^_^

Hapiz Rahman on June 9, 2010 at 1:09 AM said...

zari: delete suda.. haha.. entri bagus, tutor ko sangat comey!.. haha

http://cintahatikamu-novelonline.blogspot.com

zati on June 9, 2010 at 1:15 AM said...

hahak ^_^

Sha-na.Szied on June 26, 2010 at 8:13 PM said...

@amalina binti anuar

israel la adekk..

Sha-na.Szied on June 26, 2010 at 8:15 PM said...

bagus wat tutorial nih :)

ramai upenye orang x tahu

Sha-na.Szied on June 26, 2010 at 8:15 PM said...

@zati

zaty lenkali jgn men ikut ja k,
zionis nih..israel..skng kan sume boikot israel kerana melakukan serangan terhadap palestin..
so kite kene berhati2 even LOGO die..

ye la mane tahu.termnat kat lmbang tu..
so beter cepat2 padam kan??

zati on June 26, 2010 at 8:56 PM said...

@Sha-na.Szied

oke sys..thanx 4 the advice ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!