Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 24, 2010

facebook makin pelik

salam readers, I punye kusyuk bace blog, al-maklum I memang suke bukak tab banyak-banyak then bace, dalam tengah bace tu I dengar bunyi, bunyi pelik pulak tu

I ingat kan bunyi lagu dekat salah satu blog yang I buka tapi bunyi tu bukan bunyi lagu, I pelik semacam je, bunyi apekah?? ahh sudah virus ape pulak yang menyerang lappy I

dalam banyak-banyak tab, tergerak hati I tuk pergi laman facebook I, then rupanye bunyi tu dari facebook, member I im chat

sumpahhh, memang 'comel' bunyi im chat tu, cube korang im dengan sesiapa, then bile orang tu reply ada keluar bunyi *macam jakunnnnn*

pelik-pelik je facebook sekarang nie, tak faham akuuuuu, mula-mula tulisan news feed dari  kawan-kawan jadi kecil, then sekarang ada keluar bunyi yang makin 'comel' daripada dulu 

.tulisan news feed dari kawan-kawan dah jadi kecik, makin tak rabun pulakkkk aku lepas nie. =.=

aku rase facebook nie bile lima (5) ke (sepuloh) 10 tahun akan datang jadi macam mespes, makin pelik-pelik, makin aku tak faham haha

p/s: lepas nie ke'majuan' ape pulak pon tak tau :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

18 kritikan membina:

man yusoef on November 24, 2010 at 4:42 PM said...

bukan sblum ni mmg ada bunyik tu ke???..huhu

zati on November 24, 2010 at 4:46 PM said...

@man yusoef
sebelum nie memang ada bunyi juga tapi bunyi yang dulu lain, bunyi yang sekarang nie macam bunyi tengah maen game haha

Nieyzar on November 24, 2010 at 4:48 PM said...

dulu boleh seacrh new frens direct pakai emel, skrng ni tak boleh dh.. kena import emel la hapa bagai.. susah!

zati on November 24, 2010 at 4:52 PM said...

@Nieyzar
haaaa tu satu, maceh bab tolong tambahkan =)

tau takpe, entah hape2 menatang ntah kene import emel bagai =.=

4umyfans on November 24, 2010 at 7:18 PM said...

betul kata kamu tu...
apa ler nanti akan jadi dengan facebook ni.


entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

alienelliz on November 24, 2010 at 9:21 PM said...

selagi ia tak berat untuk buka page, slagi tu orang masih suka dgn FB..haha tapi tak tahu nanti bila dia nk buat email dkt FB..haha

zati on November 25, 2010 at 7:14 AM said...

@4umyfans
tunggu dah lihat ngeee~

zati on November 25, 2010 at 7:14 AM said...

@alienelliz
hahaha tak pe2, tunggu dan lihat hahak

KizZ on November 25, 2010 at 10:51 AM said...

haha...biasalah tu...kononnya nak makin maju kan tapi bila dah terover camtu lah jadinya..benda dah perfect pastu nak tambah lagi..hasilnya?haa aalu pk la sendiri ya..

zati on November 25, 2010 at 10:58 AM said...

@KizZ
hahaha betol3 ^^

teddyuna on November 25, 2010 at 8:01 PM said...

haah.. mmng ade lama dah bunyi tu zati.. cuma.. kadang2 je dia tak berbunyi..;)


btw.. thnx sudi comment kat blog una siang tadi.. una rasa dia dah baca blog una.,.

tengkorakemas on November 25, 2010 at 9:44 PM said...

dengar2 fb nak buat emel sendiri kan?nak memudahkan emel dan bersosial..

tapi TE still tak tertarik dgn fb, blog ni pun dah cukup bahagia XD

hamzah ian on November 25, 2010 at 10:46 PM said...

gua rasanak buat social network yg baru.. keh keh keh..

zati on November 26, 2010 at 11:14 AM said...

@teddyuna
sebelum nie memang dah ad bunyi tapi bunyi yang sekarang nie bunyi baru, macam bunyi tgh maen game haha, 'comel' :P

zati on November 26, 2010 at 11:15 AM said...

@tengkorakemas
emm maybe kot, wahh setia dengan blog XD

zati on November 26, 2010 at 11:16 AM said...

@hamzah ian
hahaha nk beralih arah ke?? :P

amal_fc1303 on November 29, 2010 at 9:09 AM said...

saya chat tu wat silent so xleh la nk dgr bunyi jakun dan comel tu. hehehehe

zati on November 29, 2010 at 1:29 PM said...

@amal_fc1303
haha sekali sekala psg laa volume tuk dengar bunyi im chat yg begitu 'comel' agagaga XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!