Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 16, 2009

ღ shopping online

part time aku sekarang nie part time yang tidak bergaji tetapi dapat tambah pengetahuan, part time jadi kutu rayau di dalam belog-belog rakan aku aje, kan tambah pengetahuan 2 walaupown tidak bergaji

oklaa berbalik pada tajuk utama..shopping online?? haaaa nie dye..untuk makluman tuan-tuan & puan-puan sekalian, ehh2 silap, status anda semua adalah bujang, so sye memperbetulkan kesilapan sye, encik-encik & cik-cik sekalian, (haaa, baru betul), jikalau anda seorang yang pemalas nak kuar rumah tuk shopping macam aku nie, contoh pemalas yang terbaik, haha (bangga lak jadi pemalas terbaik, ishhh3)

anda boleyh shopping online, al-maklumlah zaman dah berubah, dunia dah maju, nak shopping sekarang nie pown tak perlu susah-susah kuar umah, dengan tambangnyeww, duit minyak laa, minyak pown membazir (bagi sesiapa yang pakai kereta yewp)

salah seorang blogger aku memang kreatif, sambil berbelog, dye juga ada membuka shopping online, baru jewp di tubuhkan, namer shop dye "misc shop", aku agak tertarik dengan barang jualannnya, amat cantik + murah-murah belaka, encik kiz, nanti sye beli yewp encik kiz (kenyit-kenyit mata) amboiii, marah gf dye kang, haxhax

oklaaa, sampai di sini ajew, apeeee??? anda pown nak membeli-belah juga??? boleyh-boleyh, silala cuci-cuci mata barangan encik kiz kita nie, nie haa dye link nyeww..http://variatykizhanie.blogspot.com/

klik, klik, & klik, yihaaa..

KEPUNYAAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

KizZ on December 16, 2009 at 6:12 PM said...

HAI(Dengan nada teruja)!!!Terkejut..terharu..segan..silu..semua ada...U are really kind dear..thankz 4 promoting our new blog..sangat hepi nih..

Ahaa,Zati dah men kenyit2 mata kat dua-dua sebenarnya sebab Kiz tu bermaksud Kechik dan Iz..hehe..

Apa2 pun,Kepada yang membaca entri ni..Haa..apalagi jom jenguk2 kedai Kiz..
Thankz ya!!

zaty on December 16, 2009 at 10:22 PM said...

hehe, 2 dye manager kiz kte 2, jum cuci-cuci mata, SHOPPING ONLINE !!! =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!