Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, January 5, 2010

~ gara-gara berchatting

gara-gara berchatting, macam-macam buleh terjadi..dari berkawan buleh bercinta, dari bercinta buleh putus gara-gara cemburu sebab chat dengan boy/girl laen, dari berkawan buleh jadi musuh, dari tak berangkat buleh jadi berangkat (atok, nenek, pkcik, mkcik angkat & seumpanya) dan dari dunia berchatting laa kiterr dapat berjumpa dengan macam-macam jenis manusia, macam-macam jenis ragam, bak kata pepatah, banyak orang, banyak garam, ehh silap, banyak ragam

even i ada bermacam jenis laman web chatting like tagged, fb, ym, ms & seumpanya lagi tapi i memang jarang sekali on, kalau i raser i nak on, i on, kalau i rase tak nak on, i akan biarkan laman tuu jadi jeruk perkasam sampai jadi masam hingga sebulan dua, baru i on, bagi i, sikap M i teramatlah maximum untuk on & berchatting, nak2 dah tua nie (19tahun?? tua ke?? haxhax)

for now, i'm too addicted with blog more than ms, di ms tuu, i hanya approve benda-benda alah yang patut di approve, i akan rply comment if i raserr nak rply, jika tidak, i hanya akan buat perkasam hingga berkulat, nak dijadikan satu cerita, i tak rply cmmnt satu mamat nie, hak i untuk rply komen sesaper jua & di maner u komen i

gara-gara i tak rply komen, si mamat sangap nak berRPLY cmmnt nie mengamuk, bantai buat i gelak je, i dengan hati yang tenang + selamber derk je, buat muk innocent sambil tersengih di depan laptop rply cmmnt si mamat yang tengah mengamuk tuu + loya buruk dengan si dia sebab i tak sukerr marah-marah, sekali i marah, abes semua berasap berkepul-kepul ibarat kuali hangit, ape yang i dapat??

jeng-jeng, haa nie dye, amek sekali, haha, salah satu part yang buat i tergelak terbahak-bahak tak dapat cover, antara part yang si mamat tuu mengamuk, nie yang paling menarek perhatian i, i raserr mamat tuu agak sawan + tak betul, perlu brain wash dengan menggunakan clorox ataupon dye terlampau sangap untuk rply cmmnt?? kahkah

kesian kat dye, buat malu kaum sajerr, naseb baek bukan kaum i, aishhh pelik-pelik je manusia sekarang nie, gara-gara tak rply cmmnt, buleh berdendam..hohoho

NUKILAN :


____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Didi Nadhirah on January 5, 2010 at 8:52 AM said...

dh bnayak die tinggal komen kt org....prg tak reply tu die tensen agaknye...rasa diri tak dihargai hehehe

NurulAin Samsuddin on January 5, 2010 at 10:15 AM said...

yupp
btul 2...
asalkn kite kene pndai utk memilih kwn,jgn smpai trslah pilih...

MahabbahOhAyin on January 5, 2010 at 11:03 AM said...

isyy.
huduh prangaiii.
ske aa ann nak komen sesape pown..
meroyan btol mamat tuh.
bengbeng pale otak diee.
ngeee~

zaty on January 5, 2010 at 1:50 PM said...

didi:klu dh prangai bruk, xdew capew nk hrgai dye, hoho

sys ain:beselaa, lmn chatting kater an, mcm2 jewp, huhu

ayin:laki mroyan prlu msuk ke hospital skit jiwa, kahkah

Azrul Hisham on January 5, 2010 at 2:06 PM said...

kalau dah sampai ayat tu yang dia letak, better pergi repot polis je... tu dah kira mengugut tu...

zaty on January 5, 2010 at 2:30 PM said...

report polis??
huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!