Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, January 7, 2010

~ sudah tiba masanya


tik tok, tik tok, tik tok, tupp2, arini dah ari khamis, ari yang paling i tak nanti-nantikan, sebab ape?? sebab hari ni i kene balik asrama, grrr, hate it, nape laa munculnye asrama di dunia, pelik i, kalau tak ada asrama tak buleh err?? (garu-garu kepala)

tersangatlaa bosan cuz since f4 agy dah duk asrama grrrrr, demi stadi punye hal, demi masa depan punye penentuan, i dengan rela hatinya walaupon sebenarnyaa i tak rela langsung, ouwhh tidak, i sanggup duk asrama like the heaven, hohoho

since esok, tugas i, tanggungjawab i sebagai student kembali mewarnai kehidupan i, ouhh student-student ngee~, sok dah sem2, biar betul?? dah jadi senior, wawhh2, elehh senior paling rendah jep pon nak kecoh kahkah, kat ipt nie tak pandang lagi senior junior nie cam kat sekolah-sekolah duluuu, sumerr samerr kecuali respect tuu tetap ada pada senior, atleast senyum je pon da melambangkan tanda hormat, tul err?? (pandai-pandai i jewp wat spekulasi sendiri, wuekk)

k laa, barang-barang pon da kemas, da siap sumerr da, tinggal pagi nanti bangun, mandi, bersiap & bertolak yuhuu, bile dah jadi student, mungkin akan terlampau bz cket, bukan mungkin tapi SEMEMANGNYAAA, bila dah bz as a student, belog nie jua i akan tinggalkan, akan jarang balik ke rumah, sememangnya akan jarang on9 & mengetahui perkembangan blogger-blogger i, ouhh tersangat sadis, cam nerrr i nak idup tanpa belog??????? ='(

sem 2 nie ada 7 subjek, berharap sangat dapat bawa, pointerr dapat up better than sem1, hoho, antara subjek-subjek di dalam sem2 seperti berikut :


  1. ( PPE 133) micro economics
  2. (PPR 222) principles of marketing
  3. (ACF 143) principles of accounting II
  4. (ENG 142) interactive english II
  5. (MAT 262) introduction to statistics
  6. (MPW 1153) pengajian islam
  7. (PED 161) volleyball

yuhuu, sangat-sangat takot dengan sub micro, huxhux, subjek febret acc dengan eng, welcome back to KPTM BANGI

NUKILAN :


____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ



LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

3 kritikan membina:

MahabbahOhAyin on January 7, 2010 at 1:42 AM said...

all the best dear!
hihihi.

erkk, sempat ke bace kumen i neyh?
grr.
;)

zaty on January 7, 2010 at 1:59 AM said...

thanx
hehe

sempat agy
strt siang menjelma
tidak lagi
haxhax

Mr.Asian on January 7, 2010 at 2:53 AM said...

hahaha bagus2 keep up cik cute..
hehehhe

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!