Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, January 17, 2010

~ gara-gara kena gigit

i tengah selak punyew menyelak surat khabar kosmo pagi tadi, then ada satu berita nie menarik perhatian i, gara-gara kena gigit, kena gigit dengan aper?? dengan semut kewp?? haha..kalau takat semut tak perlu kecoh sampai masuk surat khabar kosmo hohoho kena gigit dengan buaya ouwhhh

seorang posmen yang berusia 25 tahun pernah mendengar desas desus yang di perkatakan oleh penduduk tempatan malahan di Internet jua telah tersebar tentang kewujudan buaya di pantai-pantai sekitar Port Dickson (PD) tetapi beliau tidak mempercayai tentang khabar yang dianggap sebagai khabar angin sajerr

beliau bersama 19 ahli keluarganya mengambil keputusan untuk bercuti di PD dan mendaftar masuk di sebuah apartmen, beliau melupakan apa yang didengarnyeww yang dianggap sebagai khabar angin itu dan tidak mahu merosakkan mood percutiannya

ketika asyik sedang bermandi-manda, beliau terasa kaki kanannya begitu sakit akibat digigit sesuatu yang leper, keras dan nampak kehitam-hitaman, beliau yakin ia adalah seekor buaya, akibat daripada kesan gigitan tuu, beliau terpaksa menerima 50 jahitan & doktor juga memaklumkan bahawa enam urat kakinya telah terputus

MOHAMAD HELME menunjukkan kaki kanannya yang parah dipercayai digigit buaya ketika ditemui di rumahnya di Masjid Tanah, Melaka semalam.

nie adalah ringkasan berita yang i bacerr dari kosmo tadi, pew yang i dapat i kongsi dengan u all walaupown u all dah taw awal-awal dari i haha, saper-saper yang tak tahu & nak tahu lebih lanjut tantang berita nie, layarilah kosmo online winkk~

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

cintaqaseh on January 17, 2010 at 5:37 PM said...

sian gila kat brother nih..aneway I p kecoh2 kat kawan2 haritu kat pantai PD ada jerung..ekekek...tipu gile..

zaty on January 17, 2010 at 5:51 PM said...

taw xpew

klu jerung
dh xmen geget2 kaki
terus d baham kowt
haxhax

mie on January 17, 2010 at 5:52 PM said...

adoi....
kalo dh tau tmpat tu xselamat..
jgn la pergi..
cari bahaya je tu...

zaty on January 17, 2010 at 5:59 PM said...

huhu
bak kater orang tua
xdew pnyakit, cari pnyakit

Didi Nadhirah on January 17, 2010 at 7:11 PM said...

laut ade buaya pelik gak

zaty on January 17, 2010 at 10:11 PM said...

skunk nie dh xdew yg xmustahil, huhu

AM SYA on January 21, 2010 at 11:23 PM said...

takot r cmni~

nk mndi mnde pon g sunway lago0n jela cmni kn~

zaty on January 22, 2010 at 1:42 PM said...

hehe
cdgn yg baek =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!