Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 16, 2010

~ tag?? woott

i telah di tag oleyh salah seorang dari my febret list, thanx dear cuz sudi tag i yang tak seberapa nie ceh3, okie laa, jum tengok, ape yg telah beliau tag pada i

1. Apakah movie terbaru yang anda tonton di panggung wayang baru-baru ini?
tiada kerana i dah lamerr tak pergi panggung wayang, last i masuk panggung dengan my ex boyfie masa bulan tiga tahun lepas
( teramatlaa kesian kat i sebab ketinggalan zaman, haha)

2. Apakah last mesej yang anda terima dari sahabat atau kekasih anda?
kekasih?? tiada kekasih, sahabat?? entah..tak hengat kowt, hohoho

3. Apakah yang sering anda lakukan apabila berasa bosan?
of course blog walking & bace entry my follower

4. Tayangkan satu imej kartun kegemaran anda.

shin chan

5. Artis lelaki yang anda rasa kacak? Paparkan wajahnya jika perlu.
yang i raser kacak semua, kalau tak kacak takkan buleyh jadi artis an haxhax, antaranyeww ni haa kat bawah =)

aaron aziz

6. Artis wanita yang anda rasa jelita? Paparkan wajahnya jika perlu.
bagi i semua artis wanita jelita, kalau tak..camner nak glamour kan kalau selebeh ajew huhu, antaranyeww nie haa dye =>

scha al-yahya

7.Selalunya, anda akan tidur dengan memakai ‘pyjamas’, atau hanya ‘t-shirt’ dan ‘track suit’
no choice, dua-dua i pakai

8. Lagu nasyid kegemaran anda? Senaraikan 5 daripadanya.
i bukan takat layan jiwang ajerr, nasyid pown i buleyh masuk sekali, syahdu jewp raser hihi

  • taubat seorang hamba
  • doa perpisahan
  • menanti di alam barzakh
  • kau sahabat kau teman
  • kasih kekasih
9.Apakah yang akan anda peluk apabila ingin tidur? (bantal busuk, bear, atau tiada?)
bantal tidak busuk kerana tiada peta dunia di bantal itu haha

10. Andainya, anda akan diberi top up oleh sahabat atau admire anda, adakah anda akan menerimanya? Alasannya?
akan menerimanyaa dengan hati yang terbuka walaupown ada perasaan shy-shy cat uwh, bak kater orang tua, rezeki jangan di tolak

11. Berikan tag pada 10 kawan blogger anda ;)
10 sahajerr kewp?? perlu kewp pilih?? i tak nak pilih-pilih, i nak tag kepada semua follower i, boleyh tak cenggitu?? hehe

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

3 kritikan membina:

Aidi-Safuan on January 16, 2010 at 3:28 AM said...

haha...ape punya soalan da no 10 tuh.ade orang nak return balik ke?

Aiza on January 16, 2010 at 10:52 AM said...

yeppp, mintak izin amik tag neh yek.. dah lama tak amik tag.. hik..

zaty on January 16, 2010 at 1:53 PM said...

to aidi safuan : ad jewp kowt dpt feedback =)

iza : ameklaa sygs, mmng tuk u
(my follower) dear =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!