Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, January 11, 2010

~ terbaru

disebabkan my love (myspace) i dah terlampau bosan, malas nak layan orang-orang kat dalam uwh, fed up dengan budak-budak tak matang (hanya certain-certain owang ajeww) kat dalam uwh termasuklaa i haha, then i join laen skunk nie, MLIFE yeahh

i kenal MLIFE nie dari my ex boyfie, who is it?? saperr yang dah lamerr follow my belog nie, sudahh tentu dapat teka haha, dye yang invite i untuk join MLIFE nie, dye invite i time bulan 12 tahun lepas tapi that time, i wat endah tak endah jewp time dye invite uwh, tak terasa nak join pown, tapi semalam..memang i gatal gilerrr, tangan memang gatal gilerrr semalam, suka suki jewp i klik sne cnie ctu, bilew dah tergatalnyeww tangan i nie, i pown klik MLIFE, haha

then secara rasminya i join MLIFE, bawu jewp semalam join, so far okie, memang best gilerrr kat dalam uwh, fwenz dye tak macam my love uwh, wuekkk, so far i tak fed up agy dengan MLIFE, banyak informasi yang i dapat dari MLIFE, dapat cerita pasal kereta & macam-macam lagi laa, fwenz kat dalam tuuu memang happening gilerr, funny, ada yang maen teka teki teka tekuk dengan i pown ada, kelaka, memang best laa i cakap, seriously tak membosankan macam my love uwh, wuekkk, haha

saper-saper terasa nak join, juz bukak google, then type wap.mymlife.com.my, then enter, klik ajew, saper nak cari profile i kat ctu, juz search gunew namerr i, namerr yang i guneww tuk MLIFE -shizki- hehe, ramai yang tanyew i nie jepuwn kewp?? hoho, shizki gabungan namerr from my besties name =)

rata-rata i jumpew orang kat dalam uwh, kebanyakan nyeww dari johor expecially from muar & JB, owhh my godness, i nie memang ditakdirkan untuk orang johor kewp?? huhu, i ada jumpew sumone kat ctu hehe, saperr dye?? juz fwenz only, myb buleyhh jadi best fwenz walaupown hanya di alam maya, tak salah an?? hehe

jom laa join kawan-kawan =)

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

1 kritikan membina:

MiloMen on January 13, 2010 at 8:14 AM said...

Maaf sobat kalo aku comment disini,

Salam kenal dari blog milomen, mampir balik sekalian follow di blogku ^_^

Blog site: www.milomenz.blogspot.com

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!