Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 8, 2010

~ home cweet home

semalam bawu pergi kolej, daftar, ari nie dah balik??? hoho, home sick kewp?? haha, eyhh u, i tak home sick laa dear, act i balik cuz i kene on9, nak settle my section & my time table for thiz sem, agy pown ari isnin kelas bawu start, bowing meyh duk hostel uwhh, grr~


btw, dapat roommate bawu, ngee~ roommate i izzatty (mek ti) & naimah, toiletmate i si balqis & farah, dowang masuk sehari lebih awal dari i cuz dowang dak account, i dak bsiness, dak bsiness dgn dak account?? hoho..dunia kecik sgt, kebetulan i knl naimah mse orientation ritu, dye kawan kepada kawan i time sekola rendah dulu, then si balqis i kenal dye sebab samerr kelas pengajian malaysia time sem lepas tapi kekok cket laa

still baru lagi dengan dorang, maybe amek cket kowt nak sesuaikan diri, katerr orang, tak kenal maka tak cinta, bileww i dah jatuh cinta dengan dorang, ok laa tuu haxhax, btw..dorang memang baek sangat-sangat, funny, happening gilerr, tak ada masalah nak sesuaikan diri dengan dorang even amek mase cket

so..pointer sem nie i kene jagerr cuz sem3 nanti i still akan stay hostel, pointer tak bagus tak buleyh duk asrama huhu, insyaallah kalau ada rezeki, still roommate & toiletmate dengan dorang lagi, susah nak duduk luar, kene bayar sewa tiap-tiap bulan, then tak ada kereta sendiri untuk pergi ke kolej, kalau naek teksi pergi balek, aduhh, bajet lari lerr, banyak kowt bajet lari, membazir pulak tuu, ada kemudahan hostel tapi sia-sia kan, mengomel seorang diri

btw, tak sabar nak balik hostel, rindu kat dowang walaupown still baru dengan dowang, betul kater pujangga, jangan sesalkan dengan ape yang berlaku kerana setiap yang berlaku ada hikmahnya, i dah jumpa hikmahnya kowt napew ko & ko wat aku cam uwh even dulu aku anggap ko kawan, let by gone be by gone, tahun baru, idup baru, roommate baru, fwenz baru, segalanya baru but NOT FOR LOVE, huxhux =)

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

1 kritikan membina:

aja on January 12, 2010 at 7:07 PM said...

gud luck 4 dis sem yeah.
stdy btol3.
jgn myesal x sudah like me.ehehe

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!