Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 1, 2010

~ transformasi

ahaaaa, follower-follower i nie, perasan tak ada transformasi kat belog i??? untuk saper-saper yang dah lamer setia menjadi follower i tuu, yang menjadi top commenters i yang setia tuu, tentu perasan transformasi kat belog i nie, haxhax

memandangkan tahun pown baru skunk nie, dah tentu i nak buat transformasi sikit kat belog i yang paling i cinta sangat nie, kau laa ibarat nyawakuwh, owhhh my belog, i cinta u, haxhax, jiwang gewdix jap, kahkah

oklaa, mulai skunk, i tukar "aku" tuu kepada "i", haa?? gewdix u cakap?? xpew, i taw i gewdix kahkah, oklaa, i dah banyak buat transformasi kat belog i, cuba tengok..lebih kemas tak dari yang dulu punyeww, tak bersepah kan, i raserr belog i yang dulu bersepah kowt, tikus pown buleyh beranak pinak ke cucu cicit, huahua

antara transformasi laen yang i buat :
  1. back to top (icon arrow di belah tepi kanan & kiri)
  2. home (icon rumah di belah tepi kanan & kiri)
  3. read more di setiap entri i

walaupown tak banyak transformasi di belog yang i buat tetapi mengambil masa yang agak lama untuk edit template, bukan senang yewp sygs nak edit bagai tuk belog i nie nampak kemas, huhu

fungsi back to top & home tuu, bilew u dah read more my entry, then u nak tengok entry i yang laen, u klik icon umah tuu yewp sygs, then back to top, bilew u dah abes bace entry i panjang berjeler tapi tak berfungsi langsung, u nak naek atas balek, u juz klik icon arrow tuu yewp sygs


hari nie, i stay up hingga nak ke subuh kowt, sebabnyeww i akan AWAY for a few days, (ouwhh, sukeww u erk i away, yelaa, i kan TAK HOT, tak ada saperr nak kisah i away, i sedar) balik kampung, anak makcik i pangkat sepupu i, nak wat cukur jambul, siap laa u baby, i kiss-kiss u sampai i puas, haha

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

6 kritikan membina:

pak long on January 1, 2010 at 8:35 AM said...

salam...
moga setiap pembaharuan akan membelikan sejuta makna dan ada hikmahnya..
salam ceria buat tuan empunya blog..
i and I and i...

zaty on January 2, 2010 at 3:36 PM said...

btw thanx
hehe =)

iEnA eLiEnA on January 2, 2010 at 11:56 PM said...

hye..
nk jadi model ?
do visit my blog & add me as ur referal.
hadiah menarik!visit me at :
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html
jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..hee
gudluck~

AM SYA on January 3, 2010 at 3:08 PM said...

ade new curtain kn??heee~~

comel2~ ;)

NurulAin Samsuddin on January 3, 2010 at 7:30 PM said...

hurmmm
santik gak transformasi nie
pinks colour u....
hehehe

moge2 thun bru nie akn lebih wat kamu lebih bhgia ea dik..
study lek lok...oke

zaty on January 4, 2010 at 12:07 AM said...

hehehe
nk cri purple tpi xdew stu yg b'kenan
amek laa kaler girlie nie cket
ngeh3

insyaallah sys
mudah-mudahan
thanx sys

hrp sys jua begitu =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!