Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, February 26, 2010

~ entry bercampur

entry nie entry bercampur haha, ape yang rasa nak d tulis, akan di tulis tapi cerita yang berlainan cam nasi campur gitu lala, first sekali..i sakit perut dari pagi selasa sampai laaa malam nie, tiap kali tidur, pergi kelas mesti akan ditemani 'bam' sentiasa, nak kata sakit perut sebab sakit perempuan tak juga, nak kata sakit perut keluar masuk tandas, lagi laa jauh sekali menyimpang, sakit perut ni gila mencucuk-cucuk dari sakit perut perempuan (senggugut), tadi memang mencucuk gila sakit perut nie, mahu tak mengguling i kat atas katil, menangis berpeluh sebab sakit perut punya pasal

parents dah nak bawa g klinik tapi i tak nak sebab memang tak boleh nak bangun, apetah lagi nak berjalan, memang tak larat gila nak bangun sebab sakitnya memang tak dapat nak digambarkan. then ibu i buatkan teh susu untuk minum, ibu cakap kasi sakit perut tu ilang, then minum teh susu tu, alhamdulillah, sakit yang mencucuk-cucuk + pedih dah ilang =)

yang kedua pulak, i dah dapat my dear hehe, ari selasa ritu i dah dapat my dear, my dad tolong carikan kat lowyat, thanx dad, akhirnya dapat juga, dari sem lepas tunggu huhu, selalu online gunew lappy rumah je, sekarang ni dah ada lappy sendiri, hehe

my dear lappy

yang ketiga pulak, tadi bergayut dengan dye (MR.A), dye bagi msg cakap nak bergayut jap, bergayut punya bergayut, macam-macam bersembang, tak kira ape yang dah berlaku dengan hubungan kita dulu, kita still kawan, yeah kawan sebab saya tak mampu benci awak, tapi tadi awak memang mengada kan, nakal, suka je panggil nama time kita kaple dlu, tapi i tak layan sebab dye mengada hehe, yess, awak mengada, perasaan i?? sayang?? emm tak kot sebab i dah dapat terima kenyataan antara kita dah tak ada apa-apa & saya dah mampu hidup tanpa awak sekarang nie cuma tuk melupakan awak tu, mustahil kot (bukan senang okie), rindu?? emm sikit kot, lagi-lagi rindu sore awak, sore awak time nyanyi lagu, tadi awak nyanyi lagu, dah lamerr tak dengar hehe, ape-ape pown saya tak berharap kita akan bergayut lagi pas nie hehe =)

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

where on February 26, 2010 at 12:34 PM said...

haha..semoge hepi selalu..
jgn tahan berak..hoho(^^,)

zati on February 26, 2010 at 11:03 PM said...

huhu
pew laa u nie
i skit perut pedih bkn thn berak
huhu

yayadino on February 27, 2010 at 3:58 AM said...

zati tiru lappy yaya.xnk kawan la.g beli yang lain.huhu

zati on February 28, 2010 at 9:42 PM said...

ouwh yea
haha c(:

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!