Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, February 22, 2010

~ tak faham

tengah sedap i tidur kan, tetiba lak fon berbunyi tanda msg masuk, aishhh peminat i yang maner nie bagi msg kat i haha, tak terkejut pulak an fon berbunyi, tengok-tengok dari si fazli, dye uwh ex i sebelum i cintan gila matiiiiiii (hanya i sorang jewp gila matiiiii, dye tak ada perasaan pown) dengan MR.A, tak lama pown dengan si fazli nie, hanya sebulan lebih, i tell u, (eyhh2, bangga lak minah nie) tiba-tiba jewp tak ada angin, ribut, tanyew ape hubungan kita??? i tengah mamai nie bace msg dye, pas uwh tersengih jap sebab berfikir pehal lak mamat nie tiba-tiba tanye camnie, tak terbantut lak tido i an

perbualan antara kami bermula di sini :

i : naper tanyew cam uwh?? setahu saya kita tak ada apa-apa special relationshiop, kita kawan jewp an, tak tahu laa pulak kalau awak yang salah anggap

fazli : bukan, cuma ada orang sebelah saya nie jeles

wawhh, dye tgh date, buleyh plk an msg i, masa 18 feb ritu, arijadi dye..so i bagi video kucing wish burfday kat dye, ntah camner dye boleyh pulak cakap topik nak kawin ngan i, ishhh mamat nie tapi i taw dye bergurau sebab dye suka gurau, i endahkan sajer gurauannya itu, sambung balik perbualan kami haha, nie sti kes gf dye dapat taw tentang video uwh + gurauan kawin uwh

i : laa, sape yang jeles?? meh cnie meh saya cakap dengan dye

fazli : saya orangnya (gf dye rply msg i)

i pown berbalas msg dengan si gf fazli nie haha, nak terangkan situasi yang sebenar punyaa pasal, nasib baik gf dye baek, tak serang i kewp, maki hamun i kewp, kalau tak..tak tahulaa aper jadi, pandai ea awak fazli, dalam diam dah ada gf, bila saya tanyer tak ada, tak salah kan kalau awak mengaku?? bukan saya nak kat awak lagi pown haha

gf dye pesan kat i jangan layan sangat si fazli uwh sebab dye sayang sangat kat fazli, okie gurl, i takkan kacau ur bf agy, pasal kahwin uwh fazli gurau, i pown tak amek siyes bab i taw itu hanya gurauan semata-mata, dun u worry, sebab i faham perasaan u gurl, i memang tak tahu menahu langsung yang dye dah ada gurl, i'm so sorry okie gurl, seb u baek

heyyy fazli nie pown satu, dah ada gf uwh wat laaa dh ada gf, eiiiiii, geram gilerrrr dengan laki camnie, ada hati lak uwh nak 3G dengan i ritu??? haha, i tak angkat time u kol 3G i, PADAN MUKA !!!!


i tak faham dengan LELAKI, susah sangat ke nak SETIA??? susah kewp SETIA uwh?? tak boleyh kewp jadi SETIA pada yang satu??? nie kang i salahkan laki, ada pula laki yang membangkang, melenting, taw pown nak bangkang, nak melenting tapi tengoklaaa diri sendiri uwh camner, aduiiii...susah betol nak faham laki nie, tak tahulaaa kenapa tak boleyh nak SETIA???? tak boleyh JUJUR???

sampai sekarang i tertanya-tanya, apa yang lelaki nak sebenarnya dalam relationship sampaikan tak boleyh nak SETIA pada yang satu??? ape yang sebenarnya laki tak puas hati nie??? sampai sekarang tak dapat jawapan, sesiapa ada jawapan terbaek punyaaaa pada soklan i nie??? hurmmm

p/s : tak semua laki cam tuu, tak semuanya sama =)

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

where on February 23, 2010 at 1:45 AM said...

nie marah nie..
huho=P
................
haha, ne ad..
ad kwn wan, dy setie..
tp awek dy wat hal plak dah..
ad laki len..
cian dy..
trauma kowt..
smpai skunk dy x nk kapel..
sob2..T,T

zati on February 23, 2010 at 2:23 AM said...

alaa
xmau laa mawah2
hikhik

ouwhh yekew
cian dye an cam cian kt zati jg
haxhax
xpewlaa
ad laa jdoh dye t

sbb uwh zati ckp
tak semua laki sama
tak semua pmpuan sama
wink2 =)

sugar2 kapas strawberry on February 23, 2010 at 8:05 PM said...

hahaha..laki mmg cm tu syg oiii...
da dpt yg baik xreti nk hargai..
kita jujur dia main blakang kita..huhuhu

myampah..

cm xreti nk hargai..
mmg x sume laki cm tu...
tp nk cari yg btl2 setia 1 dlm sejuta blom tentu..

klu x,xde plk cerita kahwin 4 kn?? ;))

fieza on February 23, 2010 at 10:47 PM said...

2 la kn...
menyakitkn ati je...uhuhhu

zati on February 25, 2010 at 2:55 PM said...

to sugar kapas strawberry :
taw xpew
sengal an
gf dye punyew baek
tpi xreti hargai
mengong2
haha

fieza:
i xskit ati tpi i fhm pew yg gf dye rse sbb tutttt...
huhu

where on February 26, 2010 at 12:17 PM said...

sugar stowbery..kawen 4 xley brpandukn nafsu,dlm islam..kite digalakkan poligami,tp contohi nabi..
Rasulullah poligami kn, tp isteri2 baginda bukan la dkahwini sbb nafsu..cam tgk comey je,nk..bukan taw..
ad jer laki yg bek, tp maybe susah kowt nk jumpe..haha

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!