Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, February 20, 2010

~ yeayy, suda jadi tunangan orang

yeayy, i sudaa jadi tunangan orang, setelah i bercinta & dilukai, segalanya laa, alhamdulillah, akhirnya i suda jadi tunangan orang tapi bukan tunang dengan 'dye' okie grrrrr, believe it or not, 19tahun tapi suda jadi tunangan orang, dah takdir, nak wat macam maner kan, i pown tak sangka i akan jadi tunang orang, 2bulan ikat, i tahu dye mampu tanggung i, dah bersedia untuk membina keluarga bersama, ceh3, jiwang sudaaa haxhax

lagi 2bulan sajerr, kami akan mendirikan rumah tangga bersama, harap semuanya berjalan dengan lancar, b, tak shaba mau idup samer dengan b, okie..stop it zati, jangan nak berangan haha, actually bukan i yang tunang but salah seorang rakan dari ms i yang tunang hehehe, dalam banyak-banyak perempuan yang bercinta dalam ms i, yang pernah i jumpa dalam ms, fyn adalah gadis paling bertuah sekali yang pernah i jumpa




perfect !!!! cukup untuk menggambarkan dye, her future husband pown perfect, sama-sama padan, sorang cantik sangatttt, bakal suami dye pown encem, look like a korean, dari segi material pown, her future husband dari orang berada, fyn pown tak kurang juga, fyn baru berumur 18tahun, lepas spm u know, i tell u haha, tapi tak semua orang bertuah macam fyn

2tahun dorang bercinta, bukan sekejap okie, sudaa tunang pown dorang, dorang akan ikat selama 2bulan sajerr, bulan 4 nie dorang berkahwin, aper pown, i raserrr epi sangat tuk dorang, may god blessed both of u, KALAU laa i dapat jadi cam fyn, alangkah bahagianya hidup tapi tuuu semua hanya dengan KALAU semata-mata, hurmmm tapi nasib semua orang tak sama, perjalanan idup manusia tak sama, kita patut bersyukur dengan ape adanya, fyn..u gadis yang bertuah sangat ='(


NUKILAN :


__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

13 kritikan membina:

Fauzan Abdullah on February 21, 2010 at 12:30 AM said...

awalneyer!!! result spm pon tak kuar lagi..hhahaa

nway..congrates to ur frend.. :)

zati on February 21, 2010 at 12:38 AM said...

e'eem2
jodoh dowg awl =)

thnx

+ cik nieza + on February 21, 2010 at 2:01 AM said...

fyn yg kat ms 2 ek...
tunang dye edy an???
ooo...
kalaw fyn 2 mmg la chantek sgt2...
adoiii....
bertuah nye...
haha...

~~INTAN~~ on February 21, 2010 at 9:13 AM said...

alhamdulillah...doakan yang terbaik utk mereka...

tahniah utk kwn awk..

bestnye kan??huhuuu...tp best sekejap je..sbb tanggungjawab besar bakal ditempuh.. =)

fierlynn on February 21, 2010 at 11:52 AM said...

owh! lynn juga mahu bertunang la. hehe. calon pun tak de..

zaty da lme tak on ym?
rindu nak chat ngan zaty.
anyway, kem slm kt mbe zaty n tahniah kat die gak..

pEnCeRiTa on February 21, 2010 at 2:02 PM said...

tahniah,,,,,,,,
so ikat 2 bulan je la....
lpz 2 kawen
wa!!!!
congrats

zati on February 21, 2010 at 2:37 PM said...

to cik nieza:e'eem fyn yg tunangnya edy uwh =)

to intan:da jdoh dowg,betul3 =)

to lynn:e'eem da jrg gilerrr on ym,ms pown kdg2 jewp,skunk nie lbih ske lyn fb cuz ad game,hehe =)

to pencerita:e'eem,dowg ikat 2bulan sje,thnx 4 ur wish (ceh, bajett cam i jewp yg tunang haha) =)

Eyqa RosLaDyNa on February 21, 2010 at 7:03 PM said...

Wah awl jodoh mereka.
;)

zati on February 21, 2010 at 10:02 PM said...

e'eem
da jdoh dowg =)

syud on February 24, 2010 at 7:34 PM said...

sp yg da tunang nih ?

zati on February 25, 2010 at 2:58 PM said...

to syud:
slh cowg fwenz dlm ms i =)

TeRRoRRiZZ on March 2, 2010 at 9:26 PM said...

tahniah......
semoga sampai je jenjang pelamin n selamanya.........
amin.....

zati on March 3, 2010 at 12:25 AM said...

insyaallah
sama-sama kita doakan dye
aminn =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!