Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, February 20, 2010

~ skooter??

pagi tadi ada test MAT 262, ape kena mengena test dengan skooter?? haa, nie che nak habak maiii nie, ceh3 bajet jewp i nie orang utara haha, sepanjang i stadi kt KPTM uwh dari sem1 sampai sem2 (sekarang nie), tak pernah SEKALI pown i naek motor/skooter pergi ke kolej even ada test kewp, final exam kewp atau tak ada, i akan jalan kaki/naek teksi, itu sahaja

harinie memang pecah rekod kowt haha, ceh3..kecoh gilerrr minah nie wuekk, i pergi test naek skooter, mesti u all tanyer, pergi test naek skooter pown nak kecoh kewp?? haha..skati i laa, dah lamerrr kowt i tak naek kenderaan bertayar dua nie AKA motor/skooter, last i naek time i darjah 3 berusia 9 tahun, time naek uwh kat kampung, ronda-ronda dengan makcik

dah 10 tahun i tak naek kenderaan bertayar dua nie, gilerrrr lamerrr kowt, nie fakta bukan auta, i naek skooter dengan pakwe kah?? haha, berangan ajewww lala, i pergi test tadi dengan salah seorang rakan kelas math i tapi i panggil dia akak sebab dia senior i kat KPTM, mula-mula nak naek uwh takotttt, seriouslyyy, menggigil + kalut i naek tapi okie, tak jatuh kewp pew kewp cuma kecut di hati uwh ada laa, jantung berdegup kencang gilerrr haha

akak uwh pown terkejut sebab i takut naek skooter, seriouslyy memang i takot nak naek even skooter/motor sebab dah lama i tak naek, bukan takat takot nak naek moto, tak reti naek pown ada, dahlaa berbaju kurung, kaen pulak uwh, atoiii, i tak reti...huhu, buatnya kain i terselak kewp pew kewp, naya jewppp..dahlaa laki ramai, silap-silap dorang dapat tengok free show pulak kang huhu


last2, sebelum aper-aper naya terjadi sebab i tak reti naek dengan berbaju kurungnya, OMG..i naek & duduk cam perempuan yang kat dalam gamba nie sambil peluk akak uwh hehe, akak uwh gelak jewp, i pown sengih-sengih kambing jewp kat belakang akak uwh huhu, i tak percaya yang hari nie i g kolej dengan menaiki kenderaan bertayar dua, mungkin nie kali terakhir kowt, winkk~

NUKILAN :


__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

3 kritikan membina:

bulat on February 20, 2010 at 7:10 PM said...

gilera 2.. lju bangat. hehe

where on February 21, 2010 at 1:09 AM said...

haha..
seb la kami golongan rempit..
lumrah nye nek moto..
nyway..
tahniah..
yay!!!

zati on February 21, 2010 at 1:16 AM said...

hehe
klaka laa u nie

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!