Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, March 5, 2010

~ apekah itu blogjog??

dalam tengak break sem (break sem ke sem break) selama seminggu ni, tak lain tak bukan kerja i duduk depan lappy muahaha, duduk depan lappy bukan ape, dapat manfaat juga, lepak-lepak kat GB, terjah blog orang di pagi-pagi buta hingga laa ke lewat malam, assignment dah lama siap, tuu yang senang hati duduk depan lappy sampai lebam mata pon tak pe kahkah

okay, pagi-pagi buta macam ni, sambil baca entry blogger-blogger, dah tentu blogwalking, dalam blogwalking tuu, ternampak ada satu logo blogjog, apekah itu blogjog?? blogjog ni terminalogi yang direka untuk menggambarkan admin tersebut sedang berjoging dari satu blog ke blog yang lain, nak tahu tentang blogjog dengan lebih lanjut, klik sini

agak tak terkejut juga tadi bila bukak blogjog, blog i di terjah oleh admin, dah lama kot tak bukak blogjog, bila bukak telah di terjah gitu, tak tahulaa bila admin blogjog ni terjah blog i tapi yang pasti blog i di terjah sebelum i tukar templates blog + template yang i gunakan sekarang ni tak sampai seminggu lagi

yang pasti ni bukan gila populariti & seumpanya, bersihkan minda anda dari fikiran yang negatif huhu, sape-sape yang nak blog nya di terjah, jom laa join blogjog, tak rugi, info dari blogger lain pon anda boleh dapat, blog di terjah pon dapat, 2 in 1..muahaha

terima kasih pada admin blogjog sebab telah berjoging di blog saya =)

p/s : psst2, kalau (kalau-kalau lah yang i ada) ada yang cakap, elehh blog di terjah tapi followers tak ramai pon, tak popular pulak, tak pew kalau tak ramai followers & tak popular, tujuan i berblog bukan nak kumpul followers yang ramai ataupown i nak meletup gitu muehehe

NUKILAN :


__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Ieda Al-Habsyi on March 5, 2010 at 9:56 AM said...

huhuhu!! akak pon join blogjog nih :)

bulat on March 5, 2010 at 9:56 AM said...

cam besh jer..nk try gak lar...;)

zati on March 5, 2010 at 10:00 AM said...

to bulat :
yup, best..at first tgk cam biasa je tapi bila dh dpt hasil tuu, rasa puas kot

try laa =)

to akk leda :
best kan akk
hikhik =)

thnx kerana sudi tngglkn komen =)

luvly mya on March 5, 2010 at 10:02 AM said...

macam menrik?ehehe

zati on March 5, 2010 at 10:13 AM said...

sememangnya menarik
muehehe =)

fieza on March 5, 2010 at 11:10 PM said...

cmne nk join ekk zati...

zati on March 6, 2010 at 12:11 AM said...

fieza :
mungkin admin tersebut telah gantikan kempen earth hour dengan cara untuk join blogjog tersebut sebab zati bru tengok tadi tiada ruang yang menempatkan cara untuk join blogjog

Azizul Luqman on March 7, 2010 at 12:54 AM said...

wah..,
main terjah² plak...
nak terjah gak a...
muahaha...
:))

zati on March 7, 2010 at 1:00 AM said...

miahaha
terjah elok2 ye
cerita sensasi punya
kahkah (ape yg aku mengarut mlm2 ni pon xtaw lala)

Rad on March 7, 2010 at 3:37 AM said...

Tak pernah masuk dalam laut yang ada sungai. First time jumpa ni. Tanda kebesaran Tuhan kan. Terimakasih dengan posting ni.

Rad on March 8, 2010 at 9:57 AM said...

dah baca tapi sidih sikitla. tak cukup syarat untuk ikut blogjog tu.. tih tih.

zati on March 9, 2010 at 8:27 AM said...

alaa
syg lorhhh xdpt join blogjog
huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!