Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, March 4, 2010

~ dalam laut ada sungai

dalam laut ada sungai?? apekah?? okay..korang pernah tak masuk dalam laut lepas tuu dalam laut tuu ada sungai?? kalau sape pernah, dia memang orang yang beruntung, bukan senang untuk melihat indahnya ciptaan Allah yang luar biasa, sebenarnya dah banyak dah kejadian luar biasa nie dan yang nie adalah salah satu darinya, begitu indahnya ciptaan Allah, jom kita lihat air yang mengalir di bawah sungai, kuasa Allah




subhanallah, begitu menakjubkan bukan..??
NUKILAN :


__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

jaya jr on March 5, 2010 at 12:02 AM said...

baru ku tau..
kt mane ambik gmabar nie??

zati on March 5, 2010 at 12:09 AM said...

i xtahu pic nie dpt dri mane cuz nie i dapat emel dri my mom punya inbox =)

shamin asfar on March 5, 2010 at 12:09 AM said...

canttekk :D

zati on March 5, 2010 at 12:10 AM said...

yup chantek
ciptaan Allah sememangnya cantik-cantik belaka =)

zaradgreat on March 5, 2010 at 12:15 AM said...

subhanallah!
sangatttt cantik!

zati on March 5, 2010 at 12:18 AM said...

begitu besarnya kuasa Allah =)

.: ♥ Vintage :. on March 5, 2010 at 12:55 AM said...

ehem2...pix niy eceli fakta mengenai dalam laut ada sungai..bukannya dalam sungai ada sungai...ehee...

zati on March 5, 2010 at 7:08 AM said...

ohhhh ea
hehehe
malunyaaa
(tak pew2, blaja dari kesilapan + cover malu)
muahaha

btw
thnx tegur =)

13d4 on March 5, 2010 at 4:22 PM said...

nice giler..... adoi ai.. betul ke ada sume tuh... cantik sgt.. macam secret place.. fuhhhhhhhhhh!!!

zati on March 5, 2010 at 4:28 PM said...

betol tempat nie wujud cuma kita tak tahu di mana
sebenarnyaa ada banyak lagi benda-benda yang menakjubkan & nie salah satu darinya

jangan menafikan tentang kewujudannya kerana Allah maha agung

subhanallah :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!