Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, March 1, 2010

~ jawab tag

saya telah di tag oleh rakan nie, orang dah tag kita, kita kena jawab. thanx bab sudi tag saya, jom tengok ape yang telah di tag kan oleh beliau

1) you have to print screen wallpaper that are you using right now


2) tell us why you like the wallpaper
sebab i minat dolly, comel lagi2 mata dye tu

3) tag 10 people
10??? tak tahula huhu, i tag pada semua my followers ea, boleh kan2?? hihi, harap ada yang sudi jawab tag i nie terutama kepada semua followers i =)

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

6 kritikan membina:

sugar2 kapas strawberry on March 1, 2010 at 12:38 AM said...

besa ny mata ;))
comel ;)

zati on March 1, 2010 at 12:44 AM said...

huhu
mata nk menerkam org like meow2
huhu

Eyqa RosLaDyNa on March 1, 2010 at 1:34 PM said...

I ambk u pnye tag,
u ambk i pnye tag tau.
jwb2.
hee ;)

zati on March 1, 2010 at 1:39 PM said...

hehe
okie dear =)

Norgadis Labuan on March 1, 2010 at 10:00 PM said...

Tq Zati... sudi juga buat tag tu...

zati on March 1, 2010 at 10:09 PM said...

u're welcome
thnx jg kt sys sbb sudi tag kt zati =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!