Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, March 2, 2010

KISAH PALING SERAM - GENGBLOGGER.COM

ini kisah benar, bukan auta + reka-reka, sila ambik mood seram.. kejadian ni berlaku masa sem lepas kat hostel time bulan puasa tapi tak ingat ramadhan yang ke berapa, time ni i menumpang bilik ex-classmate i sebab bilik i tak best kot, boleh pulak cam tuu kan haha, okay2, sambung balik..dalam bilik tuu semuanya ada 5orang termasuk i, yaya, shima, mar & wana

malam macam biasa kitorang siapkan assignment ape semua, then dalam pukul 12lebih kalau tak silap i, tiba-tiba terlintas pulak kat fikiran kitorang nak layan mana-mana video hantu dekat you tube, i ingat lagi kitorang tengok video ni sampai menjerit-jerit sebab takut punya pasal

bila dah tengok video ni, lepas semua ketakutan tengok video tuu, lewat malam pulak tuu, kitorang decide untuk tido, time tengah tido tuu dalam pukul 3lebih, i terjaga, mungkin sebab panas, i dengan mar tido kat lantai beralaskan toto, i tido selalu mengadap loker-loker kawan i, tido mengiring, dalam terjaga uwh, i ternampak bayang shima berdiri kat depan loker dye sambil tertunduk, rambut mengurai

dalam hati i pelik juga, kenapa dengan si shima ni tengah-tengah pagi buta duk depan loker?? pas tuu i pandang ke katil shima tapi apa yang i nampak shima ada kat katil dia, jadi siapa yang berdiri kat depan loker tadi??? time tuu dah berpeluh-peluh sebab takut punya pasal, i apelagi, ambil bantal tekup muka i dan dengan perlahan-lahan i tengok balik ke loker shima buat kali kedua untuk pastikan ape yang i nampak tuu betol

bila i tengok je loker tuu, 'benda' tuu makin rapat dengan i & i pon terkejut, tekup lagi sekali muka i dengan bantal & kali nie i menghimpit badan i dekat mar & i nak pastikan apa yang i tengok tuu betol & bukan khayalan semata-mata, i buka lagi sekali bantal yang i tekup di muka & tengok-tengok 'benda' tuu betol-betol ada kat depan muka i & i jerit sekuat hati sampaikan dorang nie terjaga, time tuu tak payah cakap apa lagi bab jantung i memang berdegup laju kencang, mar lak tanya i kenapa i terjerit-jerit pagi buta tuu, i tersenyap

time tuu nak dekat pukul 4 lebih, kitorang bangun & panaskan nasi goreng yang kitorang masak malam tadi untuk bersahur, bila dorang tanya kenapa i menjerit, i ceritakan semuanya, mulanya dorang tak percaya sebab dorang cakap bulan puasa tak ada 'benda' tuu apetah agy time i nampak di waktu pagi-pagi buta, bila siang menjelma, tengok-tengok ada kesan lebam kat lengan shima, kesan macam kena gigit dengan 'benda' tuu

bila dah tengok kesan lebam uwh, dorang mula percaya & heboh juga cerita tentang 'makcik karipap' yang sering diperkatakan & jadi bahan bualan pelajar kolej kami yang malam kejadian tuu, ada orang nampak 'makcik k' ada lalu lalang di lorong bilik kami & sejak tuu i fobia kalau tengok cerita hantu nie + apetah agy kalau dengar suaranya, naik bulu roma

nasib baik 'benda' tuu tak macam yang nie, entry ini di tulis untuk support contest kisah paling seram-geng blogger.com

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

15 kritikan membina:

where on March 1, 2010 at 3:05 AM said...

uwh..seram siot..
takot..
wek..
acah je..
hak3..
ae, sape ckp bulan ramadhan xde mende 2?ad la..hehe

zati on March 1, 2010 at 3:16 AM said...

huxhux
xpew2
t 'bnda' uwh ad kt umah sewa u
bawu u taw
haxhax c(:

dizzydude on March 1, 2010 at 9:56 AM said...

uiii..kat depan muka ke??memang seram daa nie..

zati on March 1, 2010 at 10:44 AM said...

yup
betul2 kat depan muka
uwh yg menjerit melalak cmpi dowg terjaga
seb baek xkuar ank tekak
huhu
nk bce doa kewp pew kewp dh xt'fikir time uwh sbb takot + terkejut punya pasal

Billet-DOux on March 2, 2010 at 3:57 PM said...

ceram gila. fuih.. mengigil teruks dah ne.. huu

Lekir on March 2, 2010 at 4:08 PM said...

seb baik dia tak geget tgn awak sama

Lekir on March 2, 2010 at 4:08 PM said...

seb baik dia tak geget tgn awak sama

zati on March 2, 2010 at 4:47 PM said...

huhu
taw xpew

hanis on March 3, 2010 at 2:15 AM said...

Ayoyo.. tatutt..

zati on March 3, 2010 at 2:21 AM said...

sye seram
haxhax

KizZ on March 5, 2010 at 10:27 AM said...

nak tengokkk

zati on March 5, 2010 at 10:36 AM said...

kizz nak tengok ke??
huhu

naik bula roma
huhu

khairolghani on March 10, 2010 at 11:33 AM said...

seram juga..lagi seram sebab orang lain tak nampak,kita je yg nampak..

zAzZa on April 1, 2010 at 2:33 PM said...

laa...feymes jgk mkcik karipap ni..kt tmpt sy pn org duk cite psl dia...huhu~

zati on April 2, 2010 at 2:16 PM said...

laa yeke...
npe mkcik tuu xnk jual kuih lain ea??
jual laa kuih seri muka ke, kuih lapis ke, donut ke..
bnyk2 kuih, karipap tuu jg jdi plihan mkcik
alahai mkcik karipap
grrr..haxhax =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!