Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, March 9, 2010

~ projek 400 hengget

macam biasa, i mengadap lappy & baca blog, kalau tak baca blog sehari memang tak lengkap hidup muehehe, tadi selak belak sambil baca entry terbaru followers i, tiba-tiba ada nampak satu entry nie, dalam hati berkata entah ape lagi nuffnang nie, mula-mula tu malas gak nak baca tapi macam menarik je entry nie, lalu bukak & baca

bila dah baca
entry tuu, try juga bukak emel, kot-kot terpilih ke tapi tak mengharap kot hoho, bila dah bukak emel, jeng3, amek kao, dapat projek 400 hengget, 4 rat kot, sape tak nak kan

bila baca syarat-syaratnya dari atas, perghh tersenyum lebar kot..sekali bila sampai je syarat dye yang ke-4 aishhh senyumanku terus luput hahahampeh


nie syarat-syaratnye, alamak nuffnang nie, syarat ke-4 tuu siot je kot, kahkah..sape-sape yang dapat tuu, korang pergi ke projek 400 hengget nie?? rezeki jangan d tolak, maut jangan d cari, tetiba je, apekah?? haha

p/s : nak lihat image dengan lebih jelas, klik kat image tersebut


NUKILAN :

__________________________________________________________

anda suke dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

7 kritikan membina:

where on March 10, 2010 at 9:15 PM said...

hak3..siannye=p
hampeh tol..

zati on March 10, 2010 at 10:07 PM said...

haxhax
tau tak pe
siot je

xpe
bkn rezeki kot
hohoho

Fia Abas on March 10, 2010 at 10:10 PM said...

fia pon dpt email tu..tp btul ker?takut cam scam plak hehehe

luZ a.k.a peRmataPuTiH on March 10, 2010 at 10:24 PM said...

sme la...
aku da ewxited thap lipan mabuk..ttbe tgk yg ke 4 2...isk2..kcewa sgt

zati on March 10, 2010 at 10:49 PM said...

fia : betul kot emel tu, nuff tipu, saman nuff yok muehehe

permata putih : xpe2, bkn rzeki, huhu

nizam6281 on March 20, 2010 at 5:45 AM said...

Salam
Erm tempat sulit tu kalau tak silap kat
Times Square Kl
ade dalam email di nyatakan kalau tak silap~

zati on March 21, 2010 at 12:35 AM said...

yeke
xpasan pulak
heee

klu cenggitu
mmg den tak dapat pergi
huuuu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!