Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, March 3, 2010

~ berat blog


apa kes timbang berat nie?? berat badan sudah naikkah?? haha, okay..nie bukan entry tentang berat badan tapi berat blog tapi i tak ada laa ambil lappy i pas tuu letak kat penimbang berat tuk timbang blog i haha

i timbang blog i kat sini, pada sesiapa yang tak tahu berapa berat blog anda, anda boleh timbang berat blog anda di sini, bukan takat berat badan aje kita perlu amik kira, nak diet laa, itu laa, ini laa tapi berat blog pun penting juga ye sayang-sayang ku

blog pown kena diet, diet dari segala macam widget-widget yang tak berguna langsung malahan buat semak macam belukar, kalau blog kita berat, nanti orang lain nak visit blog kita, lambat loading..haaa, ada satu je penyelesaiannya iaitu visitor tersebut akan terus tekan button X yang comel molek tuu hihihi

sebelum kejadian tuu berlaku, ringan-ringankanlah berat blog anda, apepon..i nak tanya blog i nie berat ke?? i dah timbang blog i kat sini & berat blog i 92.22 KB, jikalau tak percaya anda boleh tolong timbangkan semula blog i di sini haxhax

segala macam widget tak berguna i dah buang kot, wat semak aje haha tapi i still dapat aduan dari salah seorang my followers (dun worry, she's my fwenz) yang blog i lambat loading, betul ke?? tapi bila i bukak blog i, guna lappy i, broadband i, okie je kot, tak lambat loading, tuu yang pelik + tertanya-tanya, dye bukak blog i lambat loading tapi bila i bukak blog i, tak lambat loading, apekah???

so..i mnx jasa baik u all yang baca post nie, boleh tak tolong i?? bila u all bukak blog i nie, betul ke lambat loading?? i desperate nie haha nak komen dari u all & kalau betul lambat loading, i boleh ringan-ringankan lagi blog i nie, plzz k my readers

p/s : mood risau


NUKILAN:

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

7 kritikan membina:

INDRA QIRANA on March 3, 2010 at 1:08 AM said...

agak cepat gak....

zati on March 3, 2010 at 1:13 AM said...

uwh laa pasal
aishh pelik
xtaw mslh berat blog i kewp atau broadband
huhu ='(

Nurizaihan(◕‿◕.) on March 3, 2010 at 1:14 AM said...

info yang baik sangat berguna..huhuh~~takot nak timbang berat^-^

zati on March 3, 2010 at 1:16 AM said...

takot??
xpew
klu berat
ringan-ringankan
hehe

btw
thnx pd sesiapa yg tngglkn komen =)

fendimalik on March 3, 2010 at 3:22 PM said...

ok je zati..biasa la..ala kalau lambat pun..kot mmg dah nak baca kita akan tetap sabar menunggu..heheh..nice issue la..salam perkenalan

zati on March 3, 2010 at 3:35 PM said...

buatnyew klu yg nk baca tpi klu loading smpi take five

jwbnyew X laa,hikhik

btw thnx sudi komen
slm p'kenalan =)

Mila_ibu najihah on March 23, 2010 at 1:02 PM said...

very nice entry sist...akak nak wat entry pasal ni..n link 2u k... boleh tak? TQ

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!