Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, March 2, 2010

~ under construction

sangat penat okay, di sebabkan gedik yang melampau tahap maximum menguasai diri nak tukar template blog, amek kao, kena coding ape semua balik, ouwhh goshh, sangat letih dengan coding-coding nie tapi berbaloi hihi

siyess..lepas dah tukar templates walaupown tak cantik + tak sehebat cam anda punya blog tapi i amat puas hati dengan apa yang i dah tukar nie wink2, tadi page under construction, i private jap blog i, sekarang dah tak private lagi hikhik, tuu laa zati, laen kali jangan nak getik-getik (mengada) tukar templates haha


okay kewp page blog nie?? templatenye?? hurmm..lantak lah okie ke tak, dah penat main dengan coding nie janji segala macam widget i dah buang, buat semak samun di blog i je, nanti jadi belukar, ahh sudahh lagi laa bersepah, mood rehat sebentar fuhhhh

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

bulat on March 2, 2010 at 3:39 AM said...

2lar..kdg2 letih sgt nk settin balik..2 mlz nk tukar tmplate..hehe

zati on March 2, 2010 at 3:44 AM said...

hikhik
org getik mmng camnie
t'lmpau rjin
haxhax

FiSaU on March 2, 2010 at 3:50 AM said...

biase lah tuu,

sye selalu gakz kene...

mule tgk template cam cun...

tpi bile pasang haprak rosak kan blog jerp...

anyway relex2 dulu minum2 kopi-o haha then sambong keje balik

=)

jom lawat blog sye

http://hiburan-masa-kini.tk/

zati on March 2, 2010 at 8:25 AM said...

huhu
taw xpew

mnum2 kopi??
haxhax
dh xlarat dh
nk tydo twus kowt
huhu

okie
t i visit ur blog

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!