Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, April 17, 2010

~ i nampak kereta achik spin

lepas je balik dari shopping dekat nilai3, tak lain tak bukan..i akan kejar blog dulu, ish2 teruk gila..blog dulu yang dikejarnya haha, bukak aje blog, i tengok pehal lak ada banyak sangat entry pasal achik spin nie..

try laa bukak, rupa-rupanya al-kisah achik spin maut nahas jalanraya, baca punya baca, agak terkejut sebab dari entry yang i baca tuu, kereta achik spin terbabas dan terbakar..bila tengok perkataan terbakar tuu, lagi buat i terkejut beruk tak mampus sebab masa i on the way nak balik lepas shopping kat nilai3 tadi i ada ternampak satu kereta terbabas kat tepi lebuhraya, kereta tuu terbakar apetah lagi signboard kat situ pon hangus

bila i baca entry dorang, i terfikir..entah-entah kereta yang i nampak terbakar tadi tuu kereta achik spin kot, lagi buat i runsing, benda remeh-temeh camnie pon i nak runsing haha, i baca semua entry yang berkisar achik spin, hampir kesemuanya cakap benda yang sama..kereta tuu terbakar..lagi buat i nervous

lepas tuu, jeng3...tak lain tak bukan, i bukak entry nie untuk mendapatkan kepastian, bila i tengok ayat nie "Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini," dah sah-sah betul laa tu kereta achik spin


gambar hiasan semata-mata, takdela pulak i nak tangkap gambar kemalangan kat tepi lebuhraya tadi

patutlaa tadi banyak lak kereta singgah kat tepi lebuhraya tuu, pelik juga sebab even kemalangan pon, kereta tak banyak sampai camtu sekali menyinggah untuk tengok ape yang terjadi, paling koman pon, orang akan memperlahankan kelajuan kereta & berpaling kat tempat kejadian dan terus berlalu

mujur kat lebuhraya tadi lengang, kalau tidak..alamatnya dah tentu laa trafik jam, serious, memang tak sangka kereta yang i nampak tuu kereta achik spin, Al-Fatihah untuk beliau,
moga rohnya dicucuri rahmat

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

13 kritikan membina:

*~ eLiEnZ 87 ~* on April 18, 2010 at 12:08 AM said...

Ya Allah.. saya pula yg gerun dgr nye.. macam mane keadaan temp kmlangan?xsinggah ke?

zati on April 18, 2010 at 12:13 AM said...

mula-mula nampak asap berkepul-kepul..

tertanya juga, ape yang terbakar kat tepi lebuhraya sampai asap berkepul camtu..

bila betul-betul sampai kat tempat kejadian..keretanya agak teruk juga terbakar,time nampak tu, keretanya dah hangus

singgah?? huhu, tak pulak singgah untuk tengok

zairie on April 18, 2010 at 12:24 AM said...

al fatihah..

nadirah_nor on April 18, 2010 at 12:41 AM said...

innalillah....
harap arwah ditemptkan dalam kalangn orang yg beriman

zati on April 18, 2010 at 12:45 AM said...

innalillah..

al-fatihah untuk beliau

Dilakochan on April 18, 2010 at 1:21 AM said...

Al-Fatihah buat arwah...

╚► capital S hana ◄╗ on April 18, 2010 at 2:29 PM said...

once ,
i'm his kipas susa mati maa~
T.T

kasut_pelangiku on April 18, 2010 at 4:11 PM said...

baru je tgk arwah wat comeback dkt HITS 1.. tb2 je dia dh pergi buat selama2nya.. x sempat nk layan lagu duet dia dgn nana.

zati on April 18, 2010 at 6:18 PM said...

ajal maut di tangan tuhan..ajal dye untuk pergi dahulu..memang terasa sangat pemergiannya..

pemergian din beramboi belum lagi susut kesedihan, pemergian achik spin pula mnyusul

al-fatihah untuk beliau,semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang yg beriman

✿nkara✿ on April 22, 2010 at 2:28 PM said...

jalan-jalan... =)

uNIqIKA on April 22, 2010 at 11:51 PM said...

mmg x singgah kalo ada accident. huhu...
al-fatihah

Nisaeciz on May 8, 2010 at 12:11 AM said...

al-fatihah. tersentuh dengan pemergian dia.

NISECA suka merapu

zati on May 8, 2010 at 12:20 AM said...

moga-moga rohnya ditempatkan di kalangan orang yang beriman

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!