Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, April 24, 2010

~ lencana blog & azfar

tadi i baru singgah kat GB, untuk cuci-cuci mata..bukan cuci-cuci mata dengan pemilik blog yang ada kat GB tuu tapi cuci-cuci mata dengan entry baru, entry popular & semestinya kat bahagian forum..ada masa akan mencelah..jika tidak, i akan mendiamkan diri, itu lebih baik bukan..ea??

salah satu tajuk yang menarik perhatian i di bahagian forum..nak tengok apekah?? jom2..klik pada rajah di bawah untuk tumbesaran lebih jelas & nyata, perghhh ayat i..skema lak heee



i klik situ untuk mngetahui dengan lebih jelas, lagi terang dan bersuluh gitu..haxhax..jadi..ini lah hasilnya...untuk tumbesaran lebih jelas & nyata, lagi sekali..klik pada imej di bawah tersebut..sekian heeee


tengah kusyuk nie punya baca & baca untuk tahu ape yang dijelaskan oleh beliau...bila dah tahu dengan jelas, dari satu ke satu i cari..jeng3..sekali dah jumpe..tuu haa dye.. ;)

nie haa dye lencana blog i dengan lebih jelas & nyata..cantik tertarik bukan...


btw..i nak ucap terima kasih tak terhingga pada azfar sebab buat lencana blog nie untuk i..serious, memang cantik tertarik tertawan i tengok lencana blog nie..suke sangat..thanx lagi sekali kat azfar ;)

jom terjah blog
azfar..klik je kat nama azfar tu untuk terjah blog beliau..btw, sape-saper ahli GB di sini yang berminat untuk mempunyai lencana blog sendiri macam i nie..klik sini..azfar sedia berkhidmat untuk anda semua..kan azfar kan?? heeee ;)

NUKILAN :




LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

18 kritikan membina:

BudakHitam on April 24, 2010 at 2:17 AM said...

rugi betul tak mintak tolong die awal..sekarang ni confirm panjang waiting list

zati on April 24, 2010 at 2:20 AM said...

xpe..boleh lagi tuu..masa i request kat dye pon..berjelar-jelar list..

tapi azfar masih sempat tuk menyiapkan ;)

miss hav0c on April 24, 2010 at 2:21 AM said...

wahh nak jugekk

zati on April 24, 2010 at 2:26 AM said...

boleh je

jom terjah 'klik sini' ;)

LUKISAN PENA on April 24, 2010 at 2:37 AM said...

menarik..
betol ke sempat lagi?

zati on April 24, 2010 at 2:44 AM said...

menarik tertarik azfar mmg d bom
haxhax

sempat lagi
jom2 ;)

nadirah_nor on April 24, 2010 at 3:10 AM said...

fine!!!
aku jelesssss ;p

zati on April 24, 2010 at 3:21 AM said...

huhu..

klu jeles
takkan tengok je kot
jomlaa join sekali
heee ;)

Azrul Hisham on April 24, 2010 at 3:26 AM said...

zati..saya dah link blog badge awak punya kat blog saya...sama2 promote blog..hehe :)

zati on April 24, 2010 at 4:38 AM said...

oke

dah
hee ;)

yuzi on April 24, 2010 at 9:24 AM said...

huhu.. tu la smartkan azfar buat.thanks alot azfar! hehe..
aku pun nk wat blogroll, letak badge semua bloger tapi tak berkesempatan plak, bz la. nanti ako buat la..

zati on April 24, 2010 at 10:47 AM said...

betul3

blogroll tu sng je kot nk wat
juz copy script yg azfar dh bgi kt forum tu, then paste kt add a gadget
heee ;)

amalina binti anuar on April 24, 2010 at 3:00 PM said...

wa best nye ada org wat kan abdget tuk dia. cntik2...

zati on April 24, 2010 at 3:04 PM said...

hikhik
azfar offer
dye tlg wat kan tuk sape2 yg berminat

jomlaa join sekaki
hikhik ;)

thegadis | N on April 24, 2010 at 3:38 PM said...

cantek cantek
creative betol (:

zati on April 24, 2010 at 4:12 PM said...

azfar krteatif orgnye
heee ;)

yuzi on April 29, 2010 at 1:37 PM said...

zati, saya ade buat Link guna Badges! huhu smart kan azfar buat..
nnti cuba tgk kat blog sy. ok

zati on April 29, 2010 at 6:03 PM said...

ohh yeke
yup..
azfar wat mmg smart

t i tgk kt blog u oke ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!