Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, April 4, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI


siapa BEN ASHAARI nie??? korang kenal tak??? i kenal dye (elehh, macam laa kao sorang jeee yang kenal BEN ASHAARI nie) haha, oklaa, sesiapa yang dari GB, dah tentu-tentu korang kenal BEN ASHAARI, tanpa memanjangkan lagi cerita yang tak ada hala tuju nie, i straight to the point ye, heee

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana :


- mahu pendapat beliau tentang keseluruhan blog i nie
- dapat memperbaiki kelemahan blog i nie supaya lebih bermutu
- dapat menjadikan kelebihan blog i sebagai dorongan untuk i terus berblogging
- i masih baru dalam dunia blog kerana tidak sampai setahun lagi i berkecimpung dalam dunia blogging

i dah straight to the point, ape??? still tak faham?? aishh, i explain ye, entry nie khas untuk beliau review & komen blog i nie, kalau anda semua nak blog anda di review & komen oleh BEN ASHAARI, ape lagi?? jangan tunggu lama-lama, klik sini

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

11 kritikan membina:

yayadino on April 4, 2010 at 2:19 AM said...

bgos sangat ke ben ni zati?
yaya bace blog dye mcm biase je.
huhu

zati on April 4, 2010 at 2:51 AM said...

huiii
jangan main2 dengan mr.ben nie, dye slh seorang otai blogger kot (bagi zati), spe yg lepak GB lame2, tentu kenal dye

entry dye bukan calang2 entry, satu hari je, dye boleh menghasilkan 20 entri, idea dye byk, informasi

yeke bese??? cuba bandingkan blog yaya dgn blog dye??? haxhax

lain kali lepak GB lame2, berforum, org dah tak layan dh game cafe world bagai kt FB nie haxhax

crayon on April 4, 2010 at 8:38 AM said...

saya masih main game bagai.. ahhaha

BEN ASHAARI on April 4, 2010 at 11:33 AM said...

salam .. dah buat ..tqqqqqvm ...

http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-cerita-zati.html

tqqq..good luck ..

AiN5zOL on April 4, 2010 at 11:45 AM said...

owh ye k....
nk jgak la!! hehehehe

zaty ade link blog die?? nk tngok gak blog org nie...

JaJa'Z on April 4, 2010 at 11:55 AM said...

hai zati..i'm coming from ben's blog..salam perkenalan..do visit mine ok..

www.jajazack.blogspot.com

JaJa'Z on April 4, 2010 at 11:55 AM said...

hai zati..i'm coming from ben's blog..salam perkenalan..do visit mine ok..

www.jajazack.blogspot.com

Epul Azimi on April 4, 2010 at 12:36 PM said...

abg ben mmg bgus dan sentiase ade program yg menolong org yg baru naik cam sy ni..:)

♥ suterakasih ♥ on April 4, 2010 at 2:10 PM said...

salam..hai zati :)
salam perkenalan..
dtg dr jelajah blog encik ben ^_^

zati on April 4, 2010 at 8:42 PM said...

terima kasih kerana sudi singgah =)

zati on April 4, 2010 at 8:43 PM said...

ain5zol : ad, nie haa http://www.benashaari.com/ =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!