Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, April 3, 2010

~ horlicks ais

saper suka minum susu??? i tak suka minum susu tapi suka minum air yang adik-beradik dengan susu, apekah??? heeee...kalau air yang betul-betul susu tuu macam HL ke, FERNLEAF ke & seumpanya memang tak kena dengan tekak i..rasa nak loya, bukan rasa lagi daa, tapi memang tak boleh masuk, ape orang kata??? tak kena dengan tekak gitu haha

tapi kalau adik-beradik susu, i suka..susu pon ada adik-beradik ke??? ada, sape cakap tak ada?? haha, adik-beradik susu tuu macam soya ke, horlicks ke, tuu kan adik-beradik susu..kan3, heee..yang jadi febret i sekarang nie..horlicks ais

tak tahu kenapa i addicted gila dengan horlicks ais sekarang nie, kalau sehari tak minum horlicks ais, i dah rasa kempunan, selalunya time kat hostel laa i tak dapat minum horlicks ais, tahan juga kempunan tuuu sampai laa hari jumaat i balik rumah, mesti dapat minum horlicks ais

bukan tak nak beli kat hostel tuu tapi bila pergi cafe, minta horlicks ais mesti tak ada, alasannya horlicks habis, biar betik??? tapi bila malam ada pula, bukan sekali dua tapi setiap hari camtu, last2 fedup, malas laaa nak pergi cafe, lebih sanggup kempunan dari dengar alasan yang sama setiap hari

tak sabar nie nak tunggu my parents balik dari pasar, i pesan horlicks ais kat dorang, memang muka horlicks daa i nie..yeke haha...i love horlicks ice too much, heee =)

NUKILAN :

__________________________________________________________

anda suka dengan entry nie??
sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Miecyber @ Sudu on April 3, 2010 at 9:46 PM said...

Dulu saya suka sangat Horlicks Ais nie..tetapi kebelakangan nie tak ghairah sangat dengan Horlicks Ais dah...

zati on April 3, 2010 at 11:41 PM said...

ohh really
hehe
abis suka air pe skunk nie?? (wahh, mnyibuk je ak nie heee)

kasut_pelangiku on April 18, 2010 at 4:14 AM said...

hehe.. milo ais tetap the best la..

zati on April 18, 2010 at 7:58 AM said...

hikhik

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!