Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 3, 2010

cinta itu murah?? boleh di jual beli???

u all mesti tahu kan kt FB ada group bagai, yang nak kecoh nie bukan ape..nie cuma pendapat I tentang group tu, creator pun bebudak lagi, bebudak lepas SPM laa katerkan, ahlinye pun I tengok kebanyakannya budak-budak sekolah baya adik I aje, sumpah I tak tahu (mane nak tahu kalau ko HANYA tekan button "join & like" tapi tak pernah ambil port), 1st time I bukak page tu sebab dye send msg kat inbox fb I, katernya ada masalah & minta opinion..sebab tu I bukak, kalau tak, JANGAN HARAP hendak ku bukak haha

nie masalahnya yang sedang dihadapi oleh salah seorang ahli kat group tu, kononnye laaa tu kahkah..tak nampak?? ape lagi, macam biasa..klik-klik untuk nampak lebih nyata>>>


ape pendapat u all bile baca masalah budak tu?? nie pendapat I laa ye, PENDAPAT I..sumpah memang annoying gilerrrrrrr...ANNOYING, tahu tak ape itu annoying? tak tahu? cari dalam kamus bi-bm/bm-bi, kamus 2 in 1 tu haha

bila I fikir-fikir balik masalah budak nie..tak ke nampak macam cinta dye tu MURAH?? tahu tak ape tu MURAH?? tak tahu?? alaaaa, semurah 20sen tu haha, saper kate 20sen murah..20sen mahal tahu..dekat asrama, 20sen tu berguna, menjajau cari tuk telefon guna public haha

then I bukak page budak yang kononnye bermasalah tu, laaaa...tahun 1994 ko lahir..adik I 1995, maknanyerr ko tu baru form2 dik oiii..mak aihhh, PMR pun tak lepas tapi dah pandai nak jual cinta?? I baya u all dulu pun tak tahu jual cinta, masih comot-comot lagi time tu, budak-budak laaa katerkan, ye tak?? muahaha

u all jangan salah sangka, I bukan nak cakap I bagus ke pe ke, tidak sama sekali, bukan tu maksud I, maksud I di sini..korang tu bebudak lagi, fikir laa sikit, di bawah tanggungan parents..parents hantar ke sekolah untuk belajar, sanggup laa aihhh susah-susah kerja, cari duit untuk bayar itu ini..u all nak balas jasa dorang dengan duit banyak mane pon TAKKAN CUKUP..TAKKAN PERNAH TERGANTI tulang empat kerat dorang

tapi korang kat sekola, bertaruh CINTA dengan kawan-kawan, apekah???? budak-budak zaman sekarang nie, nak buat benda ikut hati & perasaan je, tak guna akal ke pe??? sebab korang terlampau ikut hati & perasaan laaaa banyak kes buang bayi sana situ sini..tu pon kes CINTA MURAH juga

tak tahu laa mak aihh nak cakap ape haha, I tak nak bebel pepanjang, I tak suka membebel tapi kalau sekali I dah membebel miahahahaha, kesannya..faham-faham sendiri ye, I terus leave group tu, meandangkan budak-budak je dalam tu, kalau tahu dari awal, tak adanye mak nak join group macam tu kahkah

group apekah?? hahak, RAHSIA, kalau admin tahu I tulis nie, habis I kena hentam dengan dorang, tak pun blog I kena banned, heh?? haha, biarlah RAHSIA ye..I tak nak ulas panjang-panjang tentang CINTA..tengok>>> sini

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

Mohd Adziim on June 3, 2010 at 11:22 PM said...

Budak-budak sekarang tak tahu hargai cinta .

zati on June 4, 2010 at 8:33 AM said...

@Mohd Adziim

tahu tak pe..sangat sadis

momochan on June 5, 2010 at 6:25 PM said...

haiyooo teruk la budak2 skg.cinta bukannye untuk kite bertaruh nak dapatkan barang or tunjukkan siapa lebih hebat,sebaliknya kasih sayang tu..hmm muda lagi diaorang tu.

momochan on June 5, 2010 at 6:25 PM said...

haiyooo teruk la budak2 skg.cinta bukannye untuk kite bertaruh nak dapatkan barang or tunjukkan siapa lebih hebat,sebaliknya kasih sayang tu..hmm muda lagi diaorang tu.

momochan on June 5, 2010 at 6:25 PM said...

haiyooo teruk la budak2 skg.cinta bukannye untuk kite bertaruh nak dapatkan barang or tunjukkan siapa lebih hebat,sebaliknya kasih sayang tu..hmm muda lagi diaorang tu.

zati on June 5, 2010 at 7:42 PM said...

@momochan

tahu tak pe,dorang masih muda & belum sesuai untuk cintan cintun bagai heee =)

amalina binti anuar on June 7, 2010 at 3:27 AM said...

uishmarah btul awka nie ngan admi group tu. tah pape je budak2 skrng nie. awal2 lgi dh nk kapel la ape la. skola abeh kan dulu. dh abeh blaja U nnt bru la kapel. single is better la.

couple is trouble
love is pain.

that my opinion...

zati on June 7, 2010 at 4:31 PM said...

@amalina binti anuar

ahha..xmrah cuma geram je..sokong pndapat kamu 100% =)

Tishrin Ismail on June 18, 2010 at 11:48 AM said...

hurm.. form 2? sy start kapel pn lepas spm. masa skoll tak sesuai nk kapel. byk masalah.

zati on June 18, 2010 at 1:06 PM said...

@Tishrin Ismail
samer laa kiterr..time form 2 tu masih comot lagi agagaga =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!