Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 1, 2010

BILA LELAKI DAN PEREMPUAN SAMA-SAMA GEDIK

Jadi lelaki atau perempuan tiada bezanya, dua-dua memerlukan kasih sayang dan cara yang ditunjukkan kadang-kadang hanya untuk menarik perhatian orang yang disukai

GAYA LELAKI MENJADI GEDIK DI HADAPAN WANITA :

- He calls you up just to say hi. "hi awak watpe tu?da makan?" and constant text messages ataupun hari-hari datang melawat korang..still think he's just too friendly by nature? kalau dah asyik call mesej tuh maksudnyer ape kan. This guy is already so totally into you!

-He teases and makes jokes endlessly. One way for a guy to earn your approval and get your attention is by teasing you and cracking jokes endlessly

-He smiles while listening to you speak. korang tengok muka dia and catching that he looks with a grin in his face (mata dia tak berkelip ni weh)..By now he might be thinking how cute you are and how he'll get lucky to be with you.jeng..jeng..jeng..kantoi. =)

-He tilts his head. nie la dia kes angguk2 geleng2 and tangkap lentok dengar ko bercerita..“Men tend not to do that unless they’re interested in you. So bercerita laaa sampai lebam because you’ll see more and more of the head tilt.”cutie2 little pie come to mummy sweetie.hahaha

-He shows his strengths.ni konon2 ahli sumo lah. dia akan flex his muscles nak tunjuk dia maskulin enough yang not much different than a peacock displaying his tail feathers!.lebih kuranglah.laki macam ni nak tunjuk yang dia kuat and can protect you and himself..

GAYA WANITA MENJADI GEDIK DI HADAPAN LELAKI :

-Dorang nie dok main-main rambut je dari mula korang dating sampai la habis atau wets constantly her lips...tolonglah..eeeeuuu wtf gelimat..(seperti lagu itu my lips like sugar) please ye murid-murid, jangan la lebih-lebih sangat kot ye nak flirt haha

-Mata asyik nak berkelip-kelip konon manje la tuh :p

-If you see a woman laughing with her friends and then quickly glancing in your direction, you know she's trying to demonstrate a sense of humor.. isshhhh3...tp jangan gelak kuat sangat okeh..might afraid that tengah gelak kuat-kuat tu, tiba-tiba keluar bunyi kerbau plak (sebab terlampau excited nak bagi lelaki tu perasan yang you ade kat situ)

-When a woman has an interest in you, her smile can hold your attention from across a crowded room and it is definitely one of the major signs she's flirting. same macam kes laki tadi. fewittt...senyumlah2 ahai cik mek molek...=)

-Dorang dok tangkap lentok at your shoulder.showing that she is so cute and manja..haha :p

jangan MARAH haaa..hahak

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Lepat Pisang on June 1, 2010 at 10:35 PM said...

Hm,kalau nak gedik,bolehnya tapi kenalah gedik yang bertempat..he..he..great post!

zati on June 1, 2010 at 11:45 PM said...

@Lepat Pisang

kalau gedik tak bertempat..annoying haha :p

Pakker on June 2, 2010 at 12:17 AM said...

nice tips. boleh apply ni

princeduyong on June 2, 2010 at 12:25 AM said...

memang pun...manusia ni unik...macam2 gaya hidup ada

zati on June 2, 2010 at 12:31 AM said...

@Pakker

hahak
apply laa
wee~ ^_^

zati on June 2, 2010 at 12:31 AM said...

@princeduyong

betol3..bermacam manusia,bermacam ragam ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!