Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, June 14, 2010

contact lens here??

aii semua..ceh, bajet je, haktui haha...sebenarnye I ada banyak benda nak post tapi sikap "M" I nie menguasai diri I grrrr, sila contohi sikap nie huhu..nie pun I baru je balik dari JB, pakcik I kahwin + I jalan-jalan cari barang di sana haha, nanti-nanti laa I update pasal tu yee :p

time cuti semester nie I ada buat part time sikit sebab BOSANNN tahap maximum dah nie..kenapa tak keluar?? I malas nak keluar..tak ada benda sangat pun kat luar tu, so..I duduk rumah je, mengadap laptop 25jam sehari..oke I tipu

sementara masih berbaki lagi cuti semester yang tak berapa nak cuti nie..I buat business..I jadi dealer, dealer apekah? baju kah? kasut kah? handbag kah? oke..semua salah, I jadi dealer lens huhu..masih baru lagi I menceburi bidang nie, ada dalam 2 minggu


siapa tak tahu lens?? lens tu contact lens..lens yang I jual nie boleh tahan sampai setahun, lama bukan?? mahal pon tak, cantik pon ye, berbaloi-baloi, siapa-siapa yang berminat nak beli lens untuk diri sendiri ke, pakwe/makwe ke, adik beradik ke, jiran ke & segala macam yang u all nak belikan..boleh order kat I

macam mane nak order?? senang je sygs..u all boleh add facebook I, I dah upload semua jenis lens kat album fb I, sesiapa yang berminat nak jadi dealer I pun boleh juga, tak jadi masalah punyeee, enjoy oke ;p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Noni Safuani on June 14, 2010 at 11:45 PM said...

Minat gak kat contact lens...btw, thanks visit blog i ^_^

zati on June 15, 2010 at 12:29 AM said...

@Noni Safuani

welcome dear ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!