Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 15, 2010

I stalker terhebat??

sudah menjadi kewajipan kalau sikap "M" I tak melanda diri, I akan buka blog ahha, buka-buka je tengok chatbox..kalau ada kunjungan, I akan balas kunjungan & I dapat award dari sys nurul

award apekah?? jom >>>


I stalker terhebat ke?? agagaga.. thanx sys nurul, kalau ada award mesti ada soalan & tag..itu sudah menjadi kewajipan, siapa tak tahu..sila ambil tahu ye lala ;p

soalan kali nie lebih kurang macam soalan pendidikan Islam, siapa dapat A++++ masa sekolah dulu dalam subjek nie..bagitahu I ye haha, senang sikit kot nak jawab soalan nie :p

1) bagaimana anda dapat menjadikan blog anda sebagai medan dakwah? =)
memberikan some of information pada readers I (sila selak entry lame, banyak kot) ;p

2) sumbangan selama anda menjadi blogger?
- diri sendiri : none
- orang lain : memberikan some of information
- Islam : none

3) apa yang anda dapat sepanjang menjadi blogger (positif & negatif)
^ positif : dapat tambah kenalan, lebih mengetahui sebanyak mungkin tentang blog
^ negatif : biarlah rahsia

4) blog jenis yang macam mana (pada pandangan anda) yang anda suka stalk?
emm entahlaaa, tak tahu (tak ada perasaan) huhu

5) tag lagi 5 kawan anda (bagi award nie + jawab soalan cepugangsa nie)
emm nanti I terjah kat chatbox u all, sape-sape yang bertuah..sila laa ambil =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

4 kritikan membina:

Hapiz Rahman on June 15, 2010 at 7:53 PM said...

x berape reti la kalo awards nie.. huhuh// baru berblog// :P

zati on June 15, 2010 at 8:11 PM said...

@Hapiz Rahman
xpe..boleh belajar =)

Ann on June 16, 2010 at 1:28 AM said...

wow :) beshnyew dpt award :) heheh :)
blog zaty cute :)

zati on June 16, 2010 at 2:27 AM said...

welcome..hope sudi amek ye sys ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!