Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 17, 2010

tak sangka sangat-sangat

yebby...seriously benda nie memang I tak sangka sangat-sangat-sangat (berapa kali sangat laaa ko nie)..petang nie I baru online & macam biasa I akan tengok chatbox I dulu sebelum terjah entry u all

bila tengok aje chatbox I, terkejut beruk sangat..mau tak terkejut..first time kot, nak tahu kenapa I terkejut?? zasss>>>

nak nampak dengan lebih jelas ape yang buat I terkejut kat chatbox tu?? klik kat gambar tu

perasaan bercampur baur bila dapat tahu, benda memang I tak sangka..I hanya mencuba nasib game yang aiz buat..nak tahu game ape?? jom terjah game10

ruang iklan text di blog aiz

sebagai hadiahnya..I dapat ruang iklan text di blog aiz selama 24 jam dan entry khas oleh umie..yebby..gembira sangat-sangat huhu, thanx again kat aiz & umie =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

belalang hijau on June 17, 2010 at 7:16 PM said...

pic first tuh nmpk mcm ade nama belalang ^_^

tahniah zati...slalu je luck kamu nih...aritu dgn belalang...

zati on June 17, 2010 at 7:20 PM said...

@belalang hijau
kire belalang interframe sekali tu hikhik..

thanx..rezeki yang tak di jangka =)

Umie gg rabbit on June 17, 2010 at 7:59 PM said...

Congrat..siap wat entry lagi XD HEHE

zati on June 17, 2010 at 8:05 PM said...

thanx..hikhik..ter'excited' sangat kot..HUUU :p

Hapiz Rahman on June 17, 2010 at 9:16 PM said...

tahniah.. x berape fhm sgt dgn kontes ke, awards ke.. memang kene belaja g pasnie.. :)

zati on June 17, 2010 at 9:44 PM said...

@Hapiz Rahman
thanx..tak pe,boleh blaja pelan2..dulu sye pon camtu mase masih baru dlm blogging ;)

Mohd Adziim on June 18, 2010 at 1:34 AM said...

rezeki...tahniah!

zati on June 18, 2010 at 1:46 AM said...

@Mohd Adziim
alhamdulillah..thanx ^_^

Nor Hanis on June 18, 2010 at 11:50 AM said...

laaa ingatkan terkejut sedih rupenye terkejut gembire..suspen saje

zati on June 18, 2010 at 10:12 PM said...

@Nor Hanis
hehehe..jangan mareee ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!