Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, June 16, 2010

header ohh header

setelah sekian lamernyeeee I practice punye practice gune adobe..akhirnyaaaaaa...al-maklum, I tak berapa pandai nak guna adobe2 nie, pejadah haha, I selalu guna photoscape aje..tapi sesiapa yang buat tuto untuk adobe tu..I boleh ikut tuto u all, senang punyeee..ngeeee :p

kali nie bukan template I yang berubah macam selalu haha TAPIII header I..header I kali nie I buat sendiri, terasa puas kotttt, perghhh penat tak yah cakap, berhari, berminggu I practice cuz I tak pro macam orang lain yang menggunakan adobe..baru terasa bergunanya ada adobe dalam lappy I ahhak :p

nie header yang I guna dulu..header nie memang dah siap sedia dengan templatenye, package gitu


nie header yang i buat sendiri guna adobe tu huhu

mesti ada banyak bezanye kan..mungkin tak secantik header yang original tu tapiii bila I pakai header yang I buat sendiri..memang betul-betul terasa kepuasannya even tak secantik mane..if u all tak caye..u all boleh buat & guna header u all sendiri..baru u all faham & rasa kepuasannya

amacam rupa baru I?? oke tak?? agagaga..oke stop it zati..dush3 :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

HonEyBuNNy on June 16, 2010 at 8:01 PM said...

cantik..tambah buat sednri...la best kan...pink gtu..i like...heeh

zati on June 16, 2010 at 10:48 PM said...

@HonEyBuNNy
heee =)

Nor Hanis on June 18, 2010 at 11:52 AM said...

betul terase kepuasannye...saya pown try sndri..mcm xpuas jew...nak tgk header tu hari2

zati on June 18, 2010 at 1:03 PM said...

@Nor Hanis
betul2..tahu tak pe..tengok tak jemu2..ngeee =)

Amar Amirah on June 21, 2010 at 1:02 PM said...

hehe...gud2!cantik! tapi nampak tulisan istockphoto pule dekat rabbit comeyl tu. nanti dah bila zati dah pro tahap dewa kelapan boleh hilangkan tulisan tu :D

zati on June 21, 2010 at 1:59 PM said...

@Amar Amirah
thanx..dalam proses belajar untuk jadi pro hahak :p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!