Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, August 6, 2010

APE KES NIE????

salam bloggers, dah bace paper sinar harian?? macam-macam je manusia nie, cakap tak beragak, cakap nak maen lepas pon pandang kiri kanan dulu boleh????

di sebabkan mulut jadi binasa (erkkkk, pe pepatah laaa aku gune nie, merosakkan bahasa aje), haaaa hamek ko, u all mesti tahu kes pasal negeri johor tu, tak beragak weyhhh nak cakap

I pon baru tahu tadi haha, gilerrrr kentang..orang laen dah tahu awal-awal lagi, I baru tahu*sila gelak*, I dapat tahu pon sebab one of my fwenz kat dalam FB tu suggest page nie

bila I bukak page tu, apekah??? hanya mampu baca, diam & angguk haha, I tak mahu suara lebih-lebih, nanti I pulak yang kena banned, OMG

kes dye dah masuk dalam sinar harian, nak tahu lebih lanjut, boleh baca kat sini >> sinar harian

kalau I nak masukkan kes menipu nie dalam paper boleh??? haha, what the hack zati, kecoh laaaa ko nak masukkan dalam paper pulak, baru RM90 hampir kena tipu dah nak masuk paper, kecohhhhhh, masuk blog sudah laaa haha

memang laaa I kecoh, RM90 kot, kalau ko duk brunei, boleh laaaaa ko pandang sebelah mata je RM90 tu tapi bagi I, RM90 tu I boleh beli handbag oke

untuk kes I pulak*cehhh, bajet jerkkk ko zati*, my parents dah pergi bank & dorang dah trace dengan lebih detail...tak ada transaksi duet yang berjumlah RM90 yang masuk dalam akaun I

yang ada hanya laaa transaksi duet yang berjumlah RM630 sahaja yang dimasukkan dalam akaun I, RM630 tu elaun MARA I untuk bulan nie, what the hack ko RM90

since I tanye pon but still tak nak mengaku malah I siap kena makan maki hamun lagi, lantaks ko laaa, I tak akan bagi duet RM90 tu sebab memang ko tak masukkan

kalau nak memperbodohkan I mungkin boleh laaa kot tapi ko nak memperbodohkan ibu I??? haaaa amek ko, bank pon dah buktikan..ko nak menafikan ape lagi????? selamat jalan gurl2 gedikkkk awwww haha

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

tengkorakemas on August 6, 2010 at 3:53 PM said...

ai tak nak mengaku lagi ye dia tu, bank dah buktikan pun tak nak ngaku lagi..

rm90 tu..boleh beli dvd banyak

zati on August 6, 2010 at 3:55 PM said...

@tengkorakemas
tahu tak pe, degil gilerr tak nak mengaku huhu

dvd?? haha, agak2 berapa keping ye boleh dapat?? banyak punyeeee heeee

manggosteen on August 9, 2010 at 2:08 AM said...

rm90 wat mkn..lagi best,..

zati on August 9, 2010 at 2:20 AM said...

@manggosteen
hehe tahu tak pe

shima on August 9, 2010 at 2:32 AM said...

haish.dah slh tuh ngaku ar kan.nie wat bdh je lak.siott je

zati on August 9, 2010 at 2:36 AM said...

@shima
huhu tahu tak pe..dye takut nak mengaku laa kot, malu sebab tipu =.=

Dark Half on August 9, 2010 at 4:33 AM said...

geng wat bisnes online pun byk yg kene kes camni
zaman skrg org dah x takot halal haram nak2 lg psl duit

Latest entry: Kalau Aku Bendul, Kau Apa? Bangang?

zati on August 9, 2010 at 12:02 PM said...

@Dark Half
dorang tak takot halal haram tuk dunia nyata nie je..tapi dunia lagi satu, dunia yang kekal abadi??? tunggu jela dapat pembalasannya huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!