Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, August 25, 2010

dah rosak

salam bloggers, uwaaaa lamernyaaaaaaaaaa tak update blog, agak-agak bersawang, berlebah, berhabuk semuanyaaa ada kot, dah berapa hari ye I tak update blog???hurmmm kira sendiri haha

hari nie hari yang keempat I tanpa fon, ececeh, ye2 je..hidup tanpa fon boleh ke ko zati??? harinie hari keempat I tanpa fon kesayangan I

fon yang I beli tak sampai lagi setahun dah rosak, LCD problem, niat di hati nak trade-in je fon tu lepas raye nanti, nak trade-in dengan blackberry, gilaaaa demand huhu

tapi kalau nak trade-in mesti nak kena tambah duet sikit, duet lagi??? haihhh bile I fikir tang duet tu yang I pening, takkan nak guna duet elaun??? nanti habis huhu

disebabkan tang duet tu yang I tak sanggup + I dah sayang ketat-ketat kat fon tu, so..I buat keputusan untuk repair je

nokie express music 5800, sumber pakcik google
hari ahad kepas, I hantar fon rosak ke kedai yang I beli tu, nasib baek ada warranty, kalau tidak..grrrrrr duet lagi, hadoiii...duet, duet, duet..pening ouhhh huhu

bila ada warranty, of course free haha, then tauke tu ambil fon I selama seminggu tuk check settings & problem dye, uwaaa nak tak nak I bagi juga

tuk beberapa harinie, I pakai fon my mom dulu, nak calling2 dye senang, kawan2 kat kolej senang, update tuk kelas batal ke, tak ada kelas langsung ke, senang juga huahuahua

dye rosak sebab I dah banyak kali jatuhkan kot tanpa sengaja, uwaaa fon yang mahal, hampir 1K I beli, I boleh bagi jatuh secara tak sengaja, dah berapa kali jatuh, tak terkira huhu

lepas nie taubat I tak boleh jatuhkan fon tu dengan secara tak sengaja, ingat fon sabun ke ape boleh jatuhkan sesuka hati, fon sabun jatuh banyak kali pon still maintain gitu

p/s: hargai sesuatu benda tu amatlaa penting huhu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

tengkorakemas on August 25, 2010 at 6:29 PM said...

jaga hp tu elok2 nanti jgn bg jatuh lagi, sakit tau hp tu :p

zati on August 26, 2010 at 1:19 AM said...

@tengkorakemas
hikhik oke :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!