Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, August 18, 2010

adakah anda pasangan bahagia atau???

salam bloggers, u all pernah tak buat kuiz at FB??? tipu kalau cakap tak pernah, result kuiz nie kengkadang macam terkena je kat kita huhu

tadi I buat kuiz adakah anda pasangan bahagia atau??? haha, saje je time tengah bosan-bosan tu I buat kuiz, then resultnye..jeng3


bile I dapat result nie, tersenyum sampai ke telinga...statement nie yang membuatkan I tersenyum "semoga perhubungan yang baik kekal hingga ke akhirat"..siapa yang tak tersenyum kalau tengok statement tu kan, semua nak mengharapkan yang terbaek dalam hubungan "huhu dah cam doktor cinta laks aku"

btw, semalam ada krisis dengan encik boyfie, hurmm sebelum nie TAK PERNAH ada krisis, semalam juga 1st time encik boyfie marah I

semalam memang I rase tersentap sangat sebab kena marah dengan encik boyfie, encik boyfie tak pernah serius macam semalam

selama nie encik boyfie seorang yang suke berjenaka & itu yang membuatkan I rase senang sangat & bahagia dengan encik boyfie =)

disebabkan kes I msg dengan ex I dekat FB membuatkan kitorang salah faham & bile encik boyfie tanye ape masalah ex I, I cume jawab dye tak perlu tahu

mungkin encik boyfie terasa dengan kata-kata I & mula fikir bukan-bukan, kalau disebaban FB boleh jadi isu, I rase macam nak delete je account FB tu tapi I tak mampu sebab dalam FB tu ada saudara mara I, kawan-kawan I dari kecil sampai I dah besar panjang, ada beberapa bloggers & FB jadi penghubung =(

alhamdulillah encik boyfie seorang yang boleh bawa bincang & memang I tersentap sikit dengan dye huhu, takpela, salah I juga, sape suruh cakap tak perlu tahu huhu

p/s:alhamdulillah I dah sembuh dari demam =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

tengkorakemas on August 18, 2010 at 7:02 PM said...

kena jaga hati pasangan..biasala salah faham tapi jgn biar ia berlanjutan..(adakah aku doktor cinta?ki3)

hm..takde fb so tak terlibat dgn kuiz mcm tu he

zati on August 18, 2010 at 7:49 PM said...

@tengkorakemas
thanx 4 ur advice..jadikan doktor cinta sebagai part time anda hikhik

laa yeke, npe xwat akaun FB?? huhu

tengkorakemas on August 18, 2010 at 10:49 PM said...

@zati

he..nak fokus blog dan cube nak fokus twitter gak, fb tak laratla

zati on August 18, 2010 at 11:19 PM said...

@tengkorakemas
ohh i see..heee ^_^

xazryx on August 18, 2010 at 11:30 PM said...

dia jeles tanda syg tuh .heh .

Pinky Pixie on August 19, 2010 at 12:41 AM said...

yunk, situasi kte same jer.. hehe. bf sis pown mcm tu gak. baik gler, skali dy ngamuk. huh, da mcm makhluk ape jer. sadiss gler ayat dy, hehe. skrang da ok. sbnrnye sume menda boleh bwak bncg kn, tp kte ni kdg2 emo.. hihi. tu sis je la.. =)

zati on August 19, 2010 at 12:42 AM said...

@xazryx
huhu

Mohd Adziim on August 19, 2010 at 4:32 AM said...

jawapan "tak perlu tahu" itu sangat menyakitkan hati sebab couple biasanya kena ada rasa percaya. Dan kalau Cik Zati jawab "tak perlu tahu" kiranya macam Cik Zati tak percayakan teman lelaki itu.

So next time cerita je.

zati on August 19, 2010 at 4:47 AM said...

@Pinky Pixie
selalunya orang yang baek & tak pernah marah nie amat bahaya huhu, sekali marah...takotttttt huhu

betul2, setuju dengan sis :)

zati on August 19, 2010 at 4:47 AM said...

@Mohd Adziim
huhu..oke, thanx 4 ur advice :)

name saye miza on August 19, 2010 at 7:41 PM said...

sila jwb tag dari my blog.
tengs
:)

zati on August 19, 2010 at 10:15 PM said...

@name saye miza
i akan jawab nanti yunk :)

teddyuna on August 22, 2010 at 12:37 AM said...

yup2 btul2

zati on August 22, 2010 at 10:58 PM said...

@teddyuna
huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!