Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, August 17, 2010

naseb tak baek

salam bloggers, semalam kes nie, harinie pulak kes lain, memang dugaan..harinie I tak berapa sihat, batuk+tekak perit+pening=demam huhu

tak pernah-pernah I tidur berselimut, malam tadi memang habis selubung badan I dengan selimut sebab sejuk sangat, tak tahan

patutnye pagi nie pukul 8:40am I ada kelas, I try juga bangun untuk pergi kelas tapi memang tak larat sangat, I cuba bangun tapi rase macam nak pitam huhu

harinie dua kelas I tak pergi, satu kelas je I pergi, subject killer, kelas microeconomics, tak larat mane pon, I terpakse bangun & pergi juga, memikirkan ahad nie ada test microeconomics, subjek killer

sekarang rase dah oke sikit, even tak sihat I pose juga..huhu, harap esok dah pulih sepenuhnya untuk I pergi full class huhu

p/s : makin lame blog nie makin terabai, macam nak close je blog nie..boleyh??? huhu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

tengkorakemas on August 17, 2010 at 6:48 PM said...

relaxla..terabai sebab ada urusan lain yg lebih penting kan,

moga cepat sembuh!

zati on August 17, 2010 at 7:34 PM said...

@tengkorakemas
emm tahu xpe..thanx ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!