Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, September 9, 2010

ucapan dari I

salam bloggers, di kesempatan nie I nak curi mase u all sekejap, dalam masa 10minit ke kan, u all dah balik kampung ke belum?? mesti ada yang dah kat kampung, I baru nak balik kampung, jap lagi laa kot, doakan I selamat sampai kat kampung ye huhu

di kesempatan nie, I nak ucapkan selamat hari raye kat u all, I nak minta maaf andai ada salah silap, mane-mane entry I sebelum nie yang buat u all tersentap ke, terase ke, I minta maaf sangat, sungguh I hanya manusia yang tak lari dari buat silap :)))

raya, raya juga tapi jangan lupa jaga diri ye semua, yang maen bunga api tu ke, mercun ke kat kampung tu, maen-maen juga tapi jaga diri tau *cam aku laaaa tu, join budak kecik main*

I tak sabar sangat nak balik kampung, nak jumpe sepupu I, budak-budak kecik, layan kerenah dorang yang kecik-kecik tu, al-maklum I suka budak kecik, lagi-lagi baby..OMG comelllll sangat :))

hanya dengan layan dorang je dapat ubat sedih I untuk sementara waktu nie, untuk si dye tu, I harap sangat malam raye nanti dye akan pujuk I balik, mane tau ape yang I harapkan menjadi kenyataan, OMG2, see..I berharap agy *henti-henti laaa zati harapan ko tu, jangan nak mimpi di siang hari*

agy sekali, selamat hari raye aidilfitri, pagi raye nanti yang buat I tak tahan, sebak menangis sebabnya sesi minta maaf huhu, kire kita 0-0 laa sekarang nie kan :)))

p/s : tema baju raye taun nie oren-oren emas, u all??? :)))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on September 9, 2010 at 3:59 PM said...

selamat2 hari raya~~~ hahahaha sory nyyi kat blog u lak...

anywhere... suka2 jugak di hari rya nie... tp ingat... jgn lpa pda yg sedng berduka...

zati on September 10, 2010 at 2:37 AM said...

@Ryoma Ekhizen
hehe..xpela nyanyi laa puas2, u pon dh lame xsinggah haxhax

betol3, jgn lupe pd yg b'duka

Ryoma Ekhizen on September 10, 2010 at 11:46 AM said...

biasa lah bz yg teramat sangt..
sehinggakan x balik rumah...

ramadhan ke 28 baru dapat blik rumah...
x sempat sudah beli baju raya...
so, x beraya lah i

zati on September 11, 2010 at 3:43 PM said...

@Ryoma Ekhizen
mak aihh bz tol ye u nie smpai rmadhan ke 28 baru balik umah huhu

tak ada baju boleh raye juga ape, pakai baju tahun lepas pon boleh huhuk

teddyuna on September 12, 2010 at 5:27 PM said...

haha.. temA raYa una tahun ni .. baju warna pink..;D

zati on September 13, 2010 at 12:30 AM said...

@teddyuna
hikhik warna yg lembut, febret i *wink* :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!