Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, October 24, 2010

alalala comelnyeeee

salam bloggers, cuba u all tengok video nie??? hik I ter-excited pulak lepas tengok video nie, jom kita tengok same-same






dah tengok??? comeykan baby yang gelak tu, sedu-sedu pulakkk tu, ishhh geram betol I, dapat kat tangan I, memang baby tu kena gomol dengan I cukupppp2, geram tahu tak, sape suruh comel sangat hik :p

actually I memang addicted dengan baby, tak tahu kenapa, comel tu satu hal, mungkin sebab baby nie dapat memberi ketenangan :))

p/s: nanti mesti baby I comel macam tu kan??? *LOL* :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

teddyuna on October 24, 2010 at 2:15 AM said...

eeeeeeeeee comelnye ta sabar nak khawn!!

zati on October 24, 2010 at 2:25 AM said...

@teddyuna
hehehe, pat suruh ur hubby masuk meminang agagaga ^^

ZACK ENTRY on October 24, 2010 at 4:41 AM said...

tembam macam saya dulu-dulu..hehe




latest entry Selamat Hari Minggu

Roxy zai on October 24, 2010 at 10:59 AM said...

hehehehe..xpham npe ada yg sggup buang insan comel n indah sebegini=)

zati on October 24, 2010 at 3:28 PM said...

@ZACK ENTRY
alalala comelnyee hik :D

zati on October 24, 2010 at 3:29 PM said...

@Roxy zai
betul3, taw xpe hik :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!