Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, October 23, 2010

macam-macam benda nak rosak

salam bloggers, ada je benda nak rosak huhu, dulu kes ini, baru 2 bulan repair, rosak lagi haihhh, bulan nie pulak I rase macam sempittttt sangat, sebelum nie tak pon, bulan nie sempit sebab duet elaun habis untuk bayar duet hostel *sigh*

sejak kebelakangan nie, dah nak sebulan rasenya kot, bila I guna lappy tanpa menggunakan cooler, 3,4 jam on sampai lappy pon boleh meletup, tiba-tiba terpadam, on balik, dapat bukak sekejap je pastu padam balik *sigh*

then I asked my fwenz kenape lappy I jadi tak betol macam tuan dye, dye cakap motherboard lappy I rosak, kalau takde 3rat dalam tangan tak boleh repair

untuk sementara nie hanya boleh menggunakan cooler sebagai ganti, tak cukup dengan motherboard lappy buat hal, fon I pulak buat hal padehal baru je sebulan I gune lepas repair ritu

ritu LCD fon pecah menyebabkan touch screen I larikkkk, then kali nie kalau orang kol/I kol orang, I tak boleh dengar suara orang tu, kena gune loudspeaker baru boleh OMG

duet elaun bulan depan, I takkan guna untuk repair benda-benda alah nie, tak penting sangat, ape pon terjadi lesen kereta I utamakan, tak kira lah I dapat kereta atau tak menjelang tahun depan nanti, lesen kereta tetap lesen kereta *budak degil memang macam nie*

p/s: hidup umpama roda, sekejap di atas, sekejap di bawah :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Roxy zai on October 23, 2010 at 7:33 PM said...

hehe..relax laa darla..adakalanya kita susah..then esok lusa trus jadi senang lenang seolah2 semua prob tetiba hilang sekelip mata.. ingat Allah dalam susah dan senang tau^_^

zati on October 24, 2010 at 12:31 AM said...

@Roxy zai
yup2, itu smua rencah kehidupan, Dia sentiasa ada untuk kite, thanx sys :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!