Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, October 28, 2010

OMG tahap obesiti

salam bloggers, obesiti?? siapa2?? I?? I kecik je orangnyeeee wahahahaha *perasannnn kejap*, tinggi I 149/150cm je dengan berat 43/44kg

OMG dahlaaaaa pendek *sentap*, fine2, gune statement tak sentap, dahlaaa rendah, gemukkk laks tu, eeee 43/44kg, gemuk pendek *jangan ngorat I sebab gemukkkk wahahaha*

I nak sangatt badan I time form3 dulu, berat 38kg je hik, I kena diet agy nie untuk capai target berat diidami bawah 40kg, kalau obesiti tak ada orang nak, LOL :))

malam nie I tak ada mood sangat, dun know why, seriously lately nie asek nak sentap je, hurmm ntahlaa mungkin banyak fikir + tensennnnnnnn gile dengan kakitangan kolej I tadi huh =.=

dalam tak ada mood tetiba I tengok video yang kawan I post kat fb, yess video nie berjaya buat I gelak selama 10saat :))






dah tengok video kat atas??? dasat kan??? hehehehe, tak boleh blaaa punyeee video, sumpahhh kelakar *ketap bibir tahan gelak*

p/s: tak ada niat untuk membahan cume terusik dek video tersebut :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

tengkorakemas on October 28, 2010 at 12:24 PM said...

haha lawak2..pergh..kalau betulla XD

zati on October 29, 2010 at 12:57 AM said...

@tengkorakemas
hahaha kalau betul nauzubillah :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!