Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, October 29, 2010

tutup, tutup, tutup

salam bloggers, lately nie makin kerap pulak I update blog kan??? hik bile alexa rank dah jatuh mendadak, baru sibuk nak update bagai ngeee~ *jangan contohi sikap M blogger nie*

btw, next week dah start final exam, budak UITM kolej I dah abes exam, sekarang nie budak KPTM punye giliran pulak

FINAL kot, lagi sekali di ulang FINAL EXAM, lagi sekali I ulang FINAL EXAM, lagi sekali di ulang, udah-udah laaaaaa tu oiiii, berapa kali nak kali ulang, macam kau sorang je yang final muahahahahaha :p

bile nak exam, mesti kena prepare dari segi mental dan fizikal kan, dua-dua I belum prepare 100%, pelajar dekan memang macam nie miahahaha *dekan ke aku?? glurp2*

dengan nie I mengisytiharkan bahawasanya *ecececeh blaaaa laaa kau zati* segala akaun social network I akan ditutup untuk selama-lamanya, oke tipu


motif gambar??? bak kata nabil "lu pikir laaaaaaa sendiri"
segala akaun social network I akan tutup untuk sementara waktu sahaja bermula dari esok, if u all nampak I on9 tu konpem pelanduk 10 rupa hahak

I tau setakat mana kemampuan diri I & I rasa sem nie I boleh buat walaupon gap paper terlalu panjang, target I untuk sem nie 3.50 ke atas hik *aminn*

kalau cakap dekan je mesti orang gelak, kenape heh??? sebab budak dekan nerd ke?? I tak rasa pon budak dekan nerd, dorang dapat dekan sebab dorang bersungguh dalam pelajaran :))

so, gudbye untuk my lovely blogspot & expecially fb, untuk yang selalu komen status I, wall I, jangan rindu2 I oke *lempangggg di situ*

gud luck untuk semua student yang akan ambil final & tengah final :))

ps: usaha tangga kejayaan, usaha, berdoa & tawakal, insyaallah :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

♥ Roshazzy Shag ♥ on October 29, 2010 at 4:14 PM said...

Good Luck and All the Best ye ;)

zati on October 29, 2010 at 4:21 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
tenkiu dear :D

tengkorakemas on October 29, 2010 at 9:06 PM said...

amin...ingatkan dah start exam, rupanya lum lagi hehe good luck :D

zati on October 29, 2010 at 10:05 PM said...

@tengkorakemas
hehe tunggu daks uitm lambat sgt :p
btw thnx :))

eiela on October 29, 2010 at 10:34 PM said...

gud luck,,buat sehabis baik...

zati on October 30, 2010 at 12:58 AM said...

@eiela
tenkiu, insyaallah :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!