Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 17, 2010

banner oh banner

salam readers, I nak minta maaf sebab error code pada banner I tu, gambar tak naek, I baru je lepas dua paper, lagi dua paper I belum lepas

I off for a few days cuz i've a paper on monday, microeconomics subject, subject killer, so i have to struggle habis-habisan, tadi pon I baru je habis satu paper, sehari suntuk tak on

bila bukak je blog, tengok shout box, apekah2???? gambar banner I hilang, gambar tak naek, mau tak fenin juga kepala I nak edit pada code banner tu sebab I tak tau mane silapnye pada code banner tu

gambar banner I tak naek, hilang pulak sebab I dah makan gambar banner tu HAHAHA *ini tak lawak*

fenin stadi punye pasal, kepale pon dah pusing2 sampaikan gambar banner pon I dah makan *macam tak ada benda lainnn je aku nak makan*
Photobucket

untuk sesiapa yang EXCHANGE BANNER ataupon NAK EXCHANGE dengan I tu, u all boleh copy code yang baru, dah berkali I test, code baru nie tak ada error, enjoy with my new banner code HAHAHA

kalau ada error lagi???? lepas aku habis paper isnin nie baru aku betulkan balik, paper aku lebih penting daripada code banner yang melecehkan aku nie, DONE!!!

p/s: entry melekat selama seminggu, maaf atas kesilapan teknikal yang berlaku~

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 14, 2010 at 1:51 AM said...

Hiks. All the Best yah untuk exam tu, Zati.

zati on November 14, 2010 at 1:59 AM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
thanx yunk ^^

teddyuna on November 14, 2010 at 12:42 PM said...

zaty leyh x ajar una cara nak buat comment box yang cantik macam ni? una dh buat ikut cara aily.. xthu npe x boleyh gak..

hamzah ian on November 14, 2010 at 6:26 PM said...

fuhyoo ...cun ah banner.. saper buat???

zati on November 16, 2010 at 3:31 AM said...

@teddyunaboleyh dear, cube try kat tuto nie pulak ^^
http://babybiey.blogspot.com/2010/05/tutorial-comment-box-versi-cute.html

try pelan2, gud luck :)

zati on November 16, 2010 at 3:32 AM said...

@hamzah ianhuhu ceym (blogger) buat ^^

4umyfans on November 17, 2010 at 2:41 AM said...

All the best for the results soon...

zati on November 17, 2010 at 3:07 AM said...

@4umyfans
thnx ^^

Tomato Gurl's Life on November 17, 2010 at 9:08 PM said...

good luck exam!!cik tom dtg amik code banner zati syg:)

Mr Ceym on November 18, 2010 at 2:20 AM said...

zaty! pe masalah ngan banner kamu lagi?

zati on November 18, 2010 at 7:03 AM said...

@Tomato Gurl's Life
thnx hiks ^^

zati on November 18, 2010 at 7:04 AM said...

@Mr Ceym
aritu pic banner hilang, keluar gmbar photobucket, now dh oke =.=

carr on November 18, 2010 at 3:43 PM said...

microeconomics bkn sng ke?
:P
btw..all the best exam.:)

zati on November 18, 2010 at 4:05 PM said...

@carr
microeconomics??? uwaaaa nak nangess je, ada 4chapter masuk, satu chapter je dah ada 3-4formula, omg kena hafal semua formula2 tu, kalau tak hafal mau tak blank hadap paper tu =.= *agak panjang aku bebel hihik*

btw thanx ^^

bulatkocik on November 18, 2010 at 6:58 PM said...

chumil..kena ngn tuan blog nie..;)

zati on November 18, 2010 at 7:06 PM said...

@bulatkocik
huhu thanx ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!