Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 17, 2010

12 orang pertama yang komen akan dapat

salam readers, seperti biasa I singgah jalan2 kat blog untuk cari lemang, ketupat bagai sebab nak makan,  rase lapar pulak, oke mengaruttt

sekali I nampak entry nie, yebby happynye, dah lame tak kutip award ^^


thanx nad sebab sudi bagi award, lebiu muchie2, hiks, oke I kena tag 12orang tapi I tak tau siapa yang I nak tag

so pada 12orang pertama yang komen, boleh kutip award nie or sesiapa je yang nak award nie, boleh amek, ikhlas dari I, jangan segan silu untuk amek hiks, salam sayang dari zati ^^

p/s: blog I blog cepisan je, tak ada sesiapa yang nak komen, erkkk :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

4umyfans on November 17, 2010 at 2:37 AM said...

chop...! saya yang pertama komen! haha

Salam Raya Qurban...

zati on November 17, 2010 at 3:08 AM said...

@4umyfans
haha, salam aidiladha, mai2 datang umah lalala :D

Amoi MiyaSya on November 17, 2010 at 3:33 AM said...

sunshine u ! :)

zati on November 17, 2010 at 4:33 AM said...

@Amoi MiyaSya
hiks ^^

4umyfans on November 17, 2010 at 10:57 AM said...

yea? nanti teman datang rumah yea... hahaii

Sunshine smile.

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 17, 2010 at 2:13 PM said...

Shag dapat tak ni? Haha. :P

zati on November 17, 2010 at 6:13 PM said...

@4umyfans
welcome to the club haha

zati on November 17, 2010 at 6:14 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
dapat, buat macam blog sendiri, jangan memalu hahahak :P

4umyfans on November 22, 2010 at 3:59 AM said...

macam mana nak ambil award ni yea?
teman tak reti nak letak kat blog teman.

almaklumlah, baru-baru berkecimpung dalam blog ni.

zati on November 22, 2010 at 6:59 AM said...

@4umyfans
u copy pic tu, kalau xdpt copy, print screen, then buat award nie dalam entry kamu =)

4umyfans on November 24, 2010 at 7:05 PM said...

ok, tQ zati...
tQ kerana kamu bagi teman award ni...

zati on November 25, 2010 at 7:18 AM said...

@4umyfans
welcome =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!