Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, November 29, 2010

berhabuk tak berhabuk

salam readers, agak-agak berhabuk ke tak berhabuk blog I nie?? ouhh dem...dah beberapa hari I tak online termasuk dengan facebook sekali, malassss nak on9 sebab....sebab dah letihhh XD

I ingatkan nak update blog hari sabtu pasal dinner kat hotel tapi memandangkan kepala I rase berat sangattttt, nak angkat pom tak boleh, I simpan niat untuk update blog

I dah dapat rase kalau kepale I berat, tak boleh nak angkat, rase macam nak pitam..itu tanda-tanda awal I nak demam

bile I dah dapat tanda-tanda awal tu, I terus masuk mandi & lepas mandi semuanya akan oke tapi tidak untuk kali nie, dah mandi pom kepale still rase berat grrrr :[

I kena demam campak, patutlaa I makn strepsils untuk legakan sakit tekak tak berjalan langsung, still sakit :[

duduk rumah je pom boleh sakitttt, antibody I lemah, I berjangkit dengan sepupu I ritu kot grrrrr,  nasib I kena demam campak time I dah abes paper

p/s: I akan update banyak-banyak sampai korang muntah, tak larat nak bace bile I dah oke sikit :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Nyze The PumpkinBee on November 29, 2010 at 12:22 PM said...

get well soon...
^__^

zati on November 29, 2010 at 1:25 PM said...

@Nyze The PumpkinBee
thanx ^^

tengkorakemas on November 29, 2010 at 4:31 PM said...

hm...kena banyakkan vitamin C ni bagi kuat antibodi..makanlah Blackmore Vitamin C, boleh dibeli di farmasi berhampiran

TE-Perunding kesihatan

zati on November 29, 2010 at 7:40 PM said...

@tengkorakemas
terima kasih pada perunding kesihatan hehe, tapi rajin ke aku nak makan vitamin nie?? err =.=

amal_fc1303 on November 30, 2010 at 12:19 AM said...

aik baru kena dmm cmpak.
pape pon moga cepat2 smbuh yer.

zati on November 30, 2010 at 7:50 AM said...

@amal_fc1303
mak cakap mase zati baby dah kene, tu yang pelik, chicken pox bukan sekali je?? nie tak lain kes jangkit + tengah musim huhu

btw thnx ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!