Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, November 29, 2010

result dah keluar

salam readers, bukak-bukak je FB tadi..budak-budak kolej I cakap resullt dah keluar, apekah???? cepat gilerrr kot, I rase 21aribulan baru minggu lepas I habis paper, result dah keluar minggu nie

baru seminggu kot kitorang cuti tapi paper da siap tanda, result pula dah keluar???? omg sangat cepatpantasdantaklembap ye :P

errrrr TAK PUAS HATI *tetibeeee*, nak pointer yang lebih bagus, sila check balik paper I ye *wahh kau, sesuka kau je kan3*

p/s: result dah keluar, elaun dah masuk belom??? HAHAHA :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

sugar2 kapas strawberry on November 29, 2010 at 5:15 PM said...

result i pon da keluar.da start new sem da..huhu
jatuh abes result.

tengkorakemas on November 29, 2010 at 6:30 PM said...

cepat gile!dorang tu tanda betul2 ke? (kalau pointer rendah sila check, kalau tinggi biarkan XD)

zati on November 29, 2010 at 7:36 PM said...

@sugar2 kapas strawberry
result zati sem nie better dari sem lepas tapi still TAK PUAS HATI sbb still rase sikit ciput *baper banyak still ak gune nie haha*

new sem kitorang strt bulan satu nie, so kepada sys strawberry, selamat kembali ke semester baru hiks ^^

zati on November 29, 2010 at 7:38 PM said...

@tengkorakemas
itulaaaa pasal, cepat giler tanda sebab nak cuti punye pasal kot grrrrr, still tak puas hati dengan result yang nie walaupon xde repeat paper tapi memang TAK PUAS ATIIIII *memberontak hahaha* =.=

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 29, 2010 at 10:15 PM said...

Buat lagi baik sem depan! Teehee ;)

zati on November 29, 2010 at 10:42 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
insyaallah ^^

amal_fc1303 on November 30, 2010 at 12:18 AM said...

exam dh abeh result pon dh kuar..
awal giler kuar result.
yg saya nie exam pon xabeh2 lgi nie.

tengkorakemas on November 30, 2010 at 12:51 AM said...

@zati

apa lagi suruh checkla, tapi mesti kena bayar kan?huhu try your best lagi next time

ni TE ada tag Zati

http://tengkorakemas.blogspot.com/2010/11/lebih-bermakna-daripada-shout-awards.html

zati on November 30, 2010 at 7:47 AM said...

@amal_fc1303
tu laa pasal, pantas betul ye lecturer kesayanganku tanda hahahak :P

zati on November 30, 2010 at 7:48 AM said...

@tengkorakemas
huhu tau takpe, kalau check nanti takutt pointer makin turun, uwaaaa taknak, takpe..next sem =.=

tag?? nanti zati jawab, thanx ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!