Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, November 9, 2010

cerita seram

salam readers, jom tengok ape yang seram sangat kan nie, pepagi lagi dah cerita pasal seram, mungkin ada yang dah tahu, mungkin ada yang belom tau, tak pe2, tau ke tak tau, layannnnnn video nie


dah tengok??? mula-mula I takot gaks en, kalau cerita seram menyeram nie memang I takutpenakut hahaha, bile dah last nye, LOL apekah??? okeyh I gelak

boleh pulak pocong tu menari-nari kat belakang tingkap tu hahaha, fine berjaya buat I gelak 10saat :P

p/s: pagi-pagi dah buat bulu roma berdiri tegak, erkkk

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

momochan on November 9, 2010 at 11:16 AM said...

seram ke?tak berani arr nk tengok..penakut~uhuuu.tgk pic tuh pun da seriau nasib da siang

MahabbahOhAyin on November 9, 2010 at 11:40 AM said...

hahaha,
saya jga tergelak bersama!
hahaha!
i likeee ;D

zati on November 9, 2010 at 4:50 PM said...

@momochan
momo hehe, mula2 je nampak macam seram tapi kelakar, xcaye cube tengok hik :))

zati on November 9, 2010 at 4:51 PM said...

@MahabbahOhAyin
hehehe :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!