Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, November 16, 2010

churpchurp

salam readers, i'm backkkkk, missme tak??? panggggg, oke2 bile I dah on balik nie *kejappp je, tak lame pon*, bile I bukak blog orang je kan3, mesti ada nampak churpchurp, blog I je tak ada churpchurp


I macam curious gilerrr nak tau ape tu churpchurp, last2 keluar seperti gambarajah di atas, ape benda menatang churpchurp nie??? I tak tau, al-maklum I kan ketinggalan zaman =.=

comel betul burung tu, erkk motif???
untuk kefahaman I, churpchurp nie medium pengiklanan khas untuk pengguna-pengguna media sosial, dye berikan kita tugasan untuk menerbitkan iklan berkenaan melalui dua media sosial kita, churper (kita) akan mendapat bayaran pada setiap tugasan yang diberikan

erkkk I tak faham huhu *blurrr + muke blurrr*,  secara ringkasnye churchurp nie lebih kurang sama macam nuffnang, innity & seumpamanya

siapa yang ada churpchurp & dah dapat hasilnye, boleh explain kat I tak?? I tak faham =.=

p/s: muke blurrrr + blurrr, LOL

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 16, 2010 at 1:17 PM said...

Shag pun tgh tunggu org explain apa itu ChurpChurp. Macam mana guna nya pun tak tahu. Uhuk ;'(

zati on November 16, 2010 at 1:29 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
ermm tu laa psl, bile dh google pon masih blur2 agy, sob3 :[

tengkorakemas on November 16, 2010 at 2:40 PM said...

dah daftar lum?nanti ada dapat tugasan dari churp2 utk tweet sesuatu iklan, kena ada keyword tertentu, bila da approved dapat duit sikit, kena cepat tweet, nanati kuota penuh tak dapatla

zati on November 16, 2010 at 3:33 PM said...

@tengkorakemas
belum, xdaftar agy sbb xtaw nak gune, tweet?? kne tweet kt twitter ke??

tengkorakemas on November 18, 2010 at 1:53 PM said...

@zati

kena ada twitter facebook pun boleh tapi TE tak tau guna facebook tu, so kalau ada twitter, kita submit assignmentnya, bila approved, apa yg kita submit tu keluar kat twitter kita

zati on November 18, 2010 at 2:07 PM said...

@tengkorakemas
ohh macam tu ke, thanx TE..nanti zati try, dah daftar ^^

4umyfans on November 24, 2010 at 7:15 PM said...

teman pun tengah nak belajo pasal churp churp...


entry best untuk dimenangi < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

zati on November 25, 2010 at 7:15 AM said...

@4umyfans
huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!