Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, November 21, 2010

hajat di hati

salam readers, I ingat nak buat tutorial chatbox versi facebook tapi on fb tadi, TERtengok video nie, al-maklum I kan suke tengok video2 yang orang post kat fb


bile dah tengok, apekah2??? tutorial yang I nak buat tu siap setengah je, terbantut hajat di hati nak habiskan tutorial tu, save as draft, FULLSTOP

tetibe je down, rase sedihhh padehal video je ponnnn, sedih sebab ada yang fakta dalam video tu, tetibe rase nakkkkkk menangis menjerittttt

nak jeritttt, nak buat ape menangis untuk????? buang air mata kan3 *doh laaaa kau nie zati* :[

p/s: malam nie I siapkan tutorial tu =.=

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

alienelliz on November 21, 2010 at 6:05 PM said...

hehe ni knapa sedih....pernah lalui ke??hehe

apul on November 22, 2010 at 12:01 AM said...

bila kita menangis,kte dah mcm meluahkan segala tekanan dlm kpala kte,after that kte akan rasa tenang,lbeh elok truskn mnangis dr dtahan2. .^^

ღ Sumomo-chan ღ on November 22, 2010 at 1:23 AM said...

apa lagu lam video tuh eh ? :)

amal_fc1303 on November 22, 2010 at 1:38 AM said...

buat la tutorial tu. boleh la saya blaja ngan awak.

4umyfans on November 22, 2010 at 3:54 AM said...

Janganlah bersedih...
Kamu pasti berjaya siarkan entry tutorial tu nanti.

zati on November 22, 2010 at 6:54 AM said...

@alienelliz
pernah, sejibi mcm video tu tpi part sensored tu tak ad :)

zati on November 22, 2010 at 6:55 AM said...

@apul
penat nak nangis, asyik menangis sampai dada pon sakit + lame2 boleh kering air mata nie :[

btw thanx 4 ur advice

zati on November 22, 2010 at 6:57 AM said...

@ღ Sumomo-chan ღ
ladu di saat aku mencintaimu-dadali ^^

zati on November 22, 2010 at 6:57 AM said...

@amal_fc1303
hiks, jap lagi zati buat ^^

zati on November 22, 2010 at 6:57 AM said...

@4umyfans
huhu =.=

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!